Zomertrend 2019 voor kinderkleding

Ik denk dat iedereen het er wel mee eens is, de maand Mei is super maand! Het begin van de lente, de lange weekenden, weer lekker met de kinderen in het park spelen, dit doet ons natuurlijk gelijk denken aan de schoolvakanties van de kinderen. En die schoolvakanties zullen er ook weer snel aan komen. En wat kijken we daar alweer naar uit!

Of je nu gezellig op de camping gaat staan ergens in Nederland of van plan bent flink uit te pakken en een rondreis door Indonesië gaat doen met de kinderen, de kinderen moeten weer nieuwe zomer kleertjes aan, en die van vorig jaar zullen ze waarschijnlijk niet meer passen. In deze blog laat ik een paar zomertrends van 2019 zien, die je absoluut niet kunt missen!

Neon kleuren

Als eerste, de neon kleuren. Als je ze nog niet voorbij hebt zien komen, dan ben je nog niet in de winkel geweest. Overal zie je knal geel, groen, roze en je kunt het maar zo gek niet bedenken. Naar mijn ervaring is deze trends overigens niet alleen voor kinderen maar wordt het ook gewoon op de ‘volwassen’ afdelingen verkocht. Zelf zou ik het niet zo snel aantrekken, maar kinderen zijn er dol op! Voor hun kan het natuurlijk niet gek genoeg, een knal geel shirtje met een verticaal gestreepte legging van B nosy? Het is zelfs een favoriet. En zeg nou zelf, daar worden wij toch ook wel stiekem een beetje vrolijk van!

Linnen

Als tweede trend zien we dat de linnen blousjes ook weer helemaal in komen. Dit is leuk voor zowel meiden als jongens. Tumble n Dry heeft hier veel leuke blousjes en is zeker een kijkje waard.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.