Zo richt je een badkamer optimaal in

Is je badkamer niet zo groot? En wil je dit zo inrichten dat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die je hebt? Met kleine veranderingen kun je al een verschil maken. Zelfs met een kleiner budget. Wij hebben een aantal handige tips op een rijtje gezet om u te helpen het meeste uit uw kleine badkamer te halen.

Geen budget om uw bescheiden badkamer een complete make-over te geven? Niet noodzakelijk, want zelfs kleine aanpassingen kunnen een groot effect hebben. Met deze low-budget tips haal je het meeste uit de ruimte in een kleine badkamer.

Accessoires

De eerste tip die we hebben is het gebruik van accessoires. Een kleurrijke collectie kan leuk zijn, maar maakt ook een kleine ruimte direct druk. Kies bijvoorbeeld voor houten accessoires met turquoise accessoires voor een strandlook in de badkamer. 

Schoon en netjes

In een kleine badkamer kan het al snel druk worden. Naast het noodzakelijke badkamermeubel, zoals een douche en wasbak, is er niet veel plaats voor overige meubels. Je moet de overige ruimte dus goed benutten en netjes houden. Gooi vuile was direct in de wasmand, berg zo veel mogelijk kleine spullen op, zoals verzorgingsproducten en stapels washandjes, achter de kastdeuren of in lades. Kies 1 grote opbergmand, niet veel kleine bij elkaar. Voor een groot assortiment aan badkamermeubels kunt u een kijkje nemen op www.douche-concurrent.nl

Heeft u een open kast in de badkamer? Vul hem dan met dezelfde manden of lades om je spullen in op te bergen. Vouw of rol de handdoeken voorzichtig op. Een bijkomend voordeel is dat u nu een geweldige schoonmaak kunt doen terwijl u uw kast organiseert! 

Spiegel 

Met een spiegel verdubbel je optisch de ruimte. Hierdoor lijkt de ruimte een stuk groter dan dat hij eigenlijk is. Dit zorgt voor een soort presentatie. En het weerkaatst ook het licht in de doucheruimte, waardoor de kleine ruimte nog groter en lichter wordt. Dit doe je bijvoorbeeld door een grote lange spiegel aan de deur te hangen. Of maak een modieuze spiegelwand met kleine plakspiegeltjes aan de muur. Dit is ook erg leuk!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *