Zo maak jij je huis helemaal klaar voor Pasen!

Ben jij helemaal gek op Pasen? Of zie je graag altijd een reden om je huis leuk te versieren? Onderstaand geven we je een aantal tips om je huis helemaal klaar te maken voor Pasen. Op deze manier heeft iedereen zin om bij jou aan het paasontbijt te zitten:

  1. De Paasvaas

Een van de leukste dingen om je huis mee aan te kleden tijdens Pasen is een vaas met mooie bloemen. Pasen staat bekend om de kleur geel en dit is bij uitstek een heel mooie, fleurige kleur voor bloemen. Daarnaast kent iedereen natuurlijk wel de paastakken. Maak een mooie vaas vol met fleurige bloemen en combineer dit bijvoorbeeld met een sierlijke paastak. Zo ben je én klaar voor Pasen én geef je je huis een heel fleurige, zomerse uitstraling.

  1. De Paastafel

Om de brunch helemaal in de stijl van Pasen te maken is het leuk om de tafel te versieren. Kies voor een leuk tafellaken, zet een paar mooie bloemen op tafel en maak de tafel af met mooie kaarsen. Daarnaast is het bijvoorbeeld leuk om iedereen een persoonlijk kaartje te geven. Normaal denk je bij kaarten aan kerst, maar ook met Pasen is het leuk om iemand een persoonlijk kaartje te geven. Het drukwerk bestellen doe je eenvoudig bij Drukkerij Onno & Partners. Ook kun je hier bijvoorbeeld een soort flyers laten drukken waarop je je menukaart presenteert. Je kunt het zo gek nog niet bedenken om je tafel leuk aan te kleden. Tot slot kun je natuurlijk de eitjes die je kookt leuk versieren.

  1. Eierdoppen met planten

Naast dat eierdoppen leuk zijn om je eieren in te doen, kun je je eierdoppen ook vullen met plantjes. Dit geeft een heel speels effect en ziet er heel leuk uit. Zo kun je je eierdoppen bijvoorbeeld vullen met kleine vetplantjes of kleine cactussen. Deze hebben weinig water nodig en het ziet er heel leuk en hip uit.

  1. Eten en drinken

Eten en drinken tijdens de paasbrunch, het paasontbijt of het paasdiner is natuurlijk heel belangrijk. Wanneer je nu alvast voldoende inspiratie op doet, ben je met Pasen helemaal klaar om een leuk ontbijt, diner of brunch op tafel te zetten. Wees origineel en probeer bijvoorbeeld een aantal gerechten alvast uit!

Hoe ziet jou huis er altijd uit met Pasen?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *