Zo creëer je de ideale barbecue tuin voor deze zomer!

Houd jij er ook zo van om in de zomer heerlijk van de tuin te genieten met vrienden en familie? Lekker barbecueën, borrelen en meer van dat soort gezellige dingen. Onderstaand een aantal tips om jouw tuin een groot succes te maken deze zomer. Op deze manier wil iedereen graag bij jou in de tuin zitten van de zomer! Én hoef jij je huis niet uit om het super gezellig te hebben.

Tuinstel met fleurige kussens

Het allerbelangrijkste is natuurlijk een comfortabel en stijlvol tuinset. Naast dat een tuinset er leuk uit moet zien, wil je natuurlijk ook dat deze comfortabel zit. Ga op zoek naar een tuinset met heerlijke kussens. Daarnaast is het natuurlijk leuk om je tuinset op te fleuren met een aantal bijpassende sierkussens. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een tuinset samen te stellen. Maak bijvoorbeeld een tuinbank van houten pellets. Uiteraard moet je hier dan wel zachte kussens op leggen, om het wel comfortabel te houden.

Versier je tuin

Net als in je woonkamer is het ook leuk om je tuin te versieren met diverse decoratie. Hang bijvoorbeeld een leuk rekje met bloempotten aan de schutting, koop een leuk bijzettafeltje of hang een aantal leuke lampjes op. Uiteraard moet je hierbij wel kijken of de materialen geschikt zijn voor buiten.

Zorg dat je voldoende schaduw kunt creëren

Wanneer het hoogzomer is en te warm om de hele dag in de zon te zitten, is het erg fijn om voldoende schaduw te kunnen creëren. Zeker omdat er tussen de visite ook altijd mensen zijn die graag in de schaduw zitten. Een heel geschikt item hiervoor is het schaduwdoek. Schaduwdoeken bieden de ultieme manier om schaduw te creëren in je tuin. Deze doeken zijn dan ook in tal van verschillende varianten verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een schaduwdoek driehoek voor een extra speels effect. Beschik je over een grote tuin? Dan kun je ook gaan voor een pergola met doek, waarbij je meteen een gehele overkapping en aparte plek creëert. Hetzelfde geldt voor een harmonicadoek. Daarnaast kun je tegenwoordig schaduwdoeken op maat laten maken. Zo beschikt jouw tuin over een perfect schaduwdoek op maat.

Kachel voor net dat beetje extra sfeer

Wordt het bij jou thuis met vrienden en familie ook altijd zo laat? Dat betekent natuurlijk dat iedereen het hartstikke gezellig vindt! Om het ook in de avonden aangenaam te maken in de tuin is een kachel ideaal. Daarnaast is het natuurlijk een super gezellige aanvulling op je tuin.

Wat doe jij om jouw tuin extra sfeervol te maken?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *