Een westernbag is veelzijdig, je kunt hem gebruiken als werktas, reistas, schooltas of voor dagelijks gebruik. Arrigo heeft een mooie selectie westernbags voor dames en heren in diverse maten, kleuren en twee soorten leer namelijk buffelleer en rundleer. Onze westernbags worden in eigen beheer gemaakt en daardoor kunnen wij de kwaliteit garanderen zodat je jarenlang plezier hebt van je tas.

Kies jouw perfecte westernbag vandaag

In de afdeling westernbags op onze website vind je een ruime keuze aan westernbags ook wel cowboysbag genoemd van echt leer. Gebruik de filters aan de linkerkant om je keuze makkelijker te maken door te selecteren op kleur of soort leer. Buffelleer heeft door de behandeling van het leer een vintage uitstraling en is verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, donkerbruin en lichtbruin, rundleer is wat gladder en verkrijgbaar in meer kleuren. Als je jouw perfecte tas hebt gevonden dan kun je hem eenvoudig in enkele stappen bestellen en dan gaan wij hem inpakken en direct opsturen. Is je bestelling 50 euro of hoger dan is het verzenden gratis, is je bestelling 100 euro of meer dan is je bestelling gratis en krijg je ook nog eens een gratis leren sleuteltasje!

Jarenlang plezier van jouw westerntas

De kwaliteit van onze tassen is uitstekend, wij zijn producent en leverancier en daardoor kunnen wij ook altijd de beste prijs hanteren, goedkoper ga je ze niet vinden. Bij normaal gebruik gaan onze westerntassen jarenlang mee, veel onderhoud hebben onze tassen niet nodig, een keer per jaar licht invetten met leervet of leer crème is voldoende voor jarenlang plezier.

Een ruim aanbod aan westernbags

Onze westernbags hebben handvatten en een verstelbare schouderband zodat je de tas op verschillende manieren kan dragen, over de schouder of crossbody. Het hoofdvak van onze westernbags hebben een rits om je spullen veilig mee te nemen onderweg. Voordat je jouw westernbag gaat bestellen is het goed om te bedenken wat je allemaal wilt meenemen in je westernbag om de juiste maat tas te kiezen, neem je een laptop mee? Of boeken? Of alleen je zonnebril en portemonnee?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *