Welke oorpiercing past bij jou?

Piercings zijn de afgelopen jaren steeds meer in trek geraakt. Een piercing in het oor, zonder oorlel mee te rekenen staat met 13% in de top drie populairste plekken om een piercing te laten zetten. Lees in dit artikel snel verder over een aantal populaire oorpiercings.

De traguspiercing

Nu vraag je je waarschijnlijk af waar de tragus precies zit? Het is het kleine stukje kraakbeen dat zich voor de gehoorweg bevindt. Het is een bijzondere plek voor een leuke piercing waar je veel mee kan variëren. Daarnaast is het een goede piercing als je nog nooit een piercing hebt gezet aangezien dit niet gelijk zo in het zicht is. Ook zitten er weinig zenuwen in de tragus waardoor de meeste mensen het zetten niet als pijnlijk zien. Een leuke tragus piercing is ideaal voor een eerste piercing.

De helix piercing

Dit is een veel gekozen piercing. De helixpiercing bevindt zich in het bovenste randje van de oorschelp, dit gaat door het kraakbeen heen en heet helix. Met deze piercing kun je ook voldoende variëren, van een hangertje tot een staafje het kan allemaal.

De conch piercing

Deze piercing is er in twee verschillende varianten:

  • De binnenste conch, ofwel inner conch zit in de buurt van het midden van je oor.
  • De buitenste conch, ofwel outer conch zit hoger in je oorschelp. Deze kun je ook wel een lagere helix piercing noemen.

Op internet kun je vele leuke opties vinden als conch piercing, het ligt echt aan jou. Tegenwoordig is het wel bijvoorbeeld helemaal in trek om verschillende materialen met elkaar te combineren. MyUniqueStyle biedt meer dan genoeg mogelijkheden, neem hier een kijkje op de website.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *