Wel of geen boxspring? Hier is het antwoord!

Het antwoord is simpel, namelijk: ja.  Een boxspring is altijd een goede investering die je slaapkwaliteit alleen maar ten goede zal komen. Heb je al een bed wat prima is? Zelfs dan is dat niet te vergelijken met een boxspring. Een boxspring bestaat namelijk uit verschillende onderdelen, dus verschillende lagen, met ieder aparte eigenschappen. Zo kan de ene laag bijvoorbeeld stevig zijn en van schuim, terwijl een andere laag zacht is, veert en gevuld is met een andere stof. Dit is in allerlei verschillende combinaties en eigenschappen samen te stellen. Zo kun je dus altijd een gepersonaliseerde boxspring samenstellen die precies bij jouw lichaam past. 

 

Maar waarom dan? 

Een boxspring zelf is wellicht niet zo belangrijk, maar een goede nachtrust wel. Hoe je slaapt, bepaalt namelijk hoe je je voelt overdag en hoe je functioneert. Dit betreft niet alleen je functioneren op werk, maar ook in sociale omstandigheden en omgevingen. Als je slecht slaapt, zul je waarschijnlijk geneigd zijn om ergens gedurende de dag een slecht humeur te ontwikkelen of in ieder geval wat prikkelbaarder te zijn dan normaal. Dit heeft natuurlijk direct effect op hoe je in gezelschap bent.  

 

Functioneren op werk 

Het heeft vanzelfsprekend ook invloed op je functioneren op werk, omdat je slaap ervoor zorgt dat je je energiek voelt, je beter kunt concentreren, helder kunt nadenken en daarom ook productiever bent. Door die energie gaat je dag over het algemeen beter, wat je weer energie geeft. Dit is natuurlijk een positieve beweging die je in stand wilt houden. Dat is namelijk een alsmaar stijgende lijn van positiviteit, succes en een gevoel van geluk. Al met al is het ondertussen duidelijk waarom je nachtrust zo belangrijk is en waarom je zeker moet overwegen om te investeren in bijvoorbeeld een debameubelen.be boxspring. 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *