Wat zijn de leukste baby draagzakken

Heb je een kindje gekregen of ben je in verwachting? Dan zul je je vast wel al verdiept hebben in draagzakken. Een draagzak kan gewoon niet ontbreken als je baby spullen aan het verzamelen bent. Een draagzak geeft je vrijheid en zorgt ervoor dat je gemakkelijk overal met je baby heen kan. Voor jou of je partner. Wij hebben ons verdiept wat de beste merken zijn en deze vind je hier.

1.     Tula draagzakken

Tula is een enorm bekend merk op het gebied van draagzakken. De draagzakken zien er super leuk uit en je herkent dit merk aan de leuke originele designs. Tula draagzakken hebben een hip en stijlvol karakter. Tula heeft draagzakken voor baby’s maar ook voor peuters. Bekijk de draagzakken van Draagzak.nl eens, zij hebben een enorm groot en gevarieerd aanbod.

2.     Ergobaby

Zoals de naar Ergobaby al doet vermoeden, een Ergobaby draagzak is in alle opzichten gericht op ergonomisch dragen. Een Ergobaby draagzak ondersteunt de natuurlijke zithouding van je baby, zodat je lekker lang met ze op pad kunt en ze geen last van de draagzak hebben. Het is erg belangrijk voor je (pasgeboren) baby om de natuurlijk zithouding goed te ondersteunen en daarom bevelen huisartsen de Ergobaby draagzak dan ook aan.

3.     Isara

Isara is een Roemeens draagzakken merk en maakt ergonomische draagzakken die goed aansluiten op elk postuur. Ze zijn eenvoudig te verstellen en prettig in gebruik. Ook zijn het mooie draagzakken in vrij eenvoudige uitvoeringen.

4.     Boba

Wij zijn zelf helemaal weg van Boba draagzakken. Boba is een exclusief merk dat zich richt op het zo comfortabel mogelijk dragen van je baby. Zo kun je een Boba draagzak aanschaffen als je voor praktisch gemak kiest of de keuze laten vallen op een authentieke draagdoek. Zo heeft boba ook wraps. De Boba Wrap draagdoek bijvoorbeeld, is speciaal ontworpen voor het eerste jaar van je baby’s. Het fijne aan deze doek is dat deze manier van dragen optimaal is voor huid op huid contact. De Boba draagdoek is een duurzame elastische draagdoek, gemaakt van 95% katoen en 5% spandex. De zachte rekbare stof van de Boba Wrap valt namelijk soepel om jou en je baby heen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *