Wat zijn de beste wijnen van 2020

Sta je ook vaker voor al die heerlijke wijnen, maar heb je eigenlijk geen idee wat je kiezen moet? Wij vertellen jou wat de beste wijnen zijn van dit jaar. Wijn is natuurlijk niet eeuwig houdbaar, dus regelmatig moet dat flesje op en ben je weer toe aan wat nieuws. Wij vertellen jou wat de wijntoppertjes zijn van dit seizoen.

Zenato wijnen

Als je echt op zoek bent naar een goed wijntje, dan moet je voor Zenato gaan. Het wijnhuis Zenato ligt in San benedetto di Lugana, dit is ten westen van Verona. Het bedrijf is in 1960 opgericht, met een grote passie voor wijn. Zenato ging in nieuwe technieken investeren op het gebied van wijnproduceren en investeerde in inheemse wijnstokken om op die manier wijnen van de hoogste kwaliteit te krijgen. Zenato wijnen zijn er in verschillende prijsklassen. Met dit wijntje zit je helemaal goed!

Montes wijnen

De populaire wijn Montes komt uit Chili en is gemaakt in één van de beste wijnhuizen Vina Montes. De wijn heeft veel internationale prijzen gewonnen en daarom zeker aan te bevelen. Monteswijnen zijn karaktervol en hebben een zeer aangename fruitige aroma. Wil je iemand verrassen, of gewoon lekker voor jezelf, dan is de Montes wijn zeker een aanbeveling. Verkrijgbaar in rood en wit.

Philibert du Charme

Philibert du Charme komt van Laurent en Catherine Delauney. Het is een verrassende wijn die keer op keer smaakvol is. Maar dit kan ook niet anders als de wijn van de hand van Laurent en Catherine komt. Dit is een gepassioneerd echtpaar die ervaring hebben opgedaan in de Nieuwe wereld van de wijn. De chardonnay is fris en vol. Je kunt goed proeven dat deze van de beste druiven is gemaakt. Door het houtje en de krachtige smaak is Philibert du Charme bok veel mensen een geliefde wijn. De merlot is een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot druiven. Hierdoor heeft de wijn een mooie rode intense kleur.

Oude kaap

De oude kaapwijnen vinden haar oorsprong in de Franschhoek vallei, waar het steile Groot Drakenstijn-gebergte al jarenlang een zeer belangrijke factor is voor de productie van de beste wijnen. Voor de Oude kaap wijnen is de selectie breed en kun je kiezen uit het beste fruit van de gehele regio. Hierdoor realiseert men ook dat dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is. De Oude Kaap wijn is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een lekkere frisse betaalbare wijn.

Raiza Rioja

Als laatste topper hebben wij de Raiza Rioja wijn. Rioja is één van de beroemste wijnstreken in Spanje en er wordt vooral rode wijn gemaakt. De wijn staat vooral bekend om heerlijke geuren, die kenmerkend zijn doordat de wijn deels gerijpt is op eiken. De wijn heeft structuur en pit. De rode wijnen hebben smaken van vanille, specerijen en fruit. Wanneer Rioja langer gerijpt is, vind je smaken van karamel en cederhout terug.

Op zoek naar één van deze heerlijke wijnen? Budgetwijnen heeft een groot aanbod smaakvolle wijnen, tegen betaalbare prijzen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *