Wat maakt het RainPharma dieet zo doeltreffend?

Het Balance Program, aka het RainPharma dieet, is niet zomaar ‘alweer een dieet zoals zovelen’. Het is een doeltreffende en evenwichtige afslankmethode met resultaten op lange termijn. Het is een methode om op een veilige, verantwoorde manier af te vallen tot een gezond gewicht en dit steeds onder professionele begeleiding.

Gezonde voedingsgewoonten staan voorop en de bedoeling is om jezelf als het ware her op te voeden om je zo die nieuwe gezonde voedingsgewoonten eigen te maken voor altijd.

Het Balance Program bestaat steeds uit 3 fasen:

Fase 1

Deze fase draait om snel het overtollige en ongezonde gewicht te verliezen. Dit gebeurt aan de hand van kwaliteitsvolle shakes gecombineerd met gezonde voeding. Doordat je snel resultaat merkt, het programma heel duidelijk is en je niet hoeft na te denken, kan je jezelf heel goed gemotiveerd houden om deze fase tot een groot succes te maken.

Bovendien wordt je lichaam ondersteund door belangrijke voedingssupplementen die jouw lichaam een duwtje in de rug geven en je lichaam voorzien van de broodnodige bouwstenen.

Fase 2

Deze fase draait helemaal om het voorzichtig terug overschakelen op normale, gezonde voeding. Je leert voor welke voedingsmiddelen je moet oppassen en wat goed werkt voor jouw lichaam. De bedoeling van deze fase is om rustig te komen tot een evenwichtig voedingspatroon zonder nog verder af te vallen maar evenmin bij te komen.

Fase 3

Dit is de fase waarin je leert om je gezonde gewicht stabiel te houden. Je zet een veilige marge waarbinnen je gewicht moet blijven. Merk je dat je erboven gaat, dan doe je opnieuw enkele dagen of weken wat strikter.

Zo blijft je gewicht stabiel en gezond en kan jij blaken van zelfvertrouwen en zal de energie van je afspatten!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *