Een zonnebrandcrème of ook wel zonnebrandcrème is een beschermende crème die extra laagjes op uw huid geeft die de Uv-straling van de zon kunnen absorberen en afbuigen en die ervoor zorgen dat u niet verbrandt. Huidkanker, zonnebrandcrème komt in de vorm van bodylotion, sprays en gels. De zomer is wanneer de verkoop van zonnebrandcrème het hoogst is, omdat mensen zonnebrand SPF 30 kopen om zichzelf tegen de zon te beschermen terwijl ze overdag allerlei leuke activiteiten doen.

Belang van zonnebrandcrème

In 1932 vond een chemicus genaamd Milton Blake zonnebrandcrème uit in Australian Gold. Sindsdien is zonnebrandcrème voor iedereen een essentiële factor geworden, vooral in de zomer, waar de temperatuur het meest stijgt. Zoals eerder gezegd, speelt zonnebrandcrème een belangrijke rol bij de bescherming tegen huidkanker veroorzaakt door Uv-straling en zonnebrand. Zonnebrandcrème bevat titaniumdioxide als primair ingrediënt omdat het goed werkt om Uv-straling van de zon en andere ingrediënten zoals octinoxaat en oxybenzone te filteren. Dus nu u het belang van zonnebrandcrème voor uw huid en gezondheid kent, kunt u deze verkrijgen bij uw plaatselijke winkel of online website.

Hoe om te gaan met zonnebrand?

Zere huid, warm en rood. Dat is wat verbrand zijn inhoudt. Het wordt veroorzaakt door te lang in de zon te zijn geweest zonder bescherming. Het eerste dat u wilt doen als u verbrand bent door de zon, is om onmiddellijk uit de zon te gaan, een schaduw te zoeken om uzelf te bedekken tegen de hitte van de zon en aftersun crème of Aloë Vera-crème op uw huid aan te brengen en vervolgens een koude douche te nemen om uw lichaam af te koelen, drink ook veel water om het van binnenuit te helpen en uitdroging te voorkomen. En als de zonnebrand ernstig is, wit u misschien een pijnstiller nemen om u door het genezingsproces te helpen.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.