Wat is jouw droomhuis?

Wie fantaseert er niet graag over het huis van zijn dromen? Of je nu daadwerkelijk op zoek bent naar een nieuwe woning of simpelweg bij de gedachte eraan graag wegdroomt. Want ook al laat je bankrekening het nu misschien nog niet toe, over een tijd kan dat anders zijn. Wij zetten een aantal types droomwoningen op een rij. Zwijmel je mee?

Een ruime loft in het centrum van de stad

Het is de droom van menig creatieveling: een grote loft midden in de stad. Wat is een loft? Een loft is in feite een open ruimte met weinig tot geen draagmuren. Echter, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een studioappartement, is een loft vaak veel groter en ruimtelijker. De open ruimte in combinatie met een hoog plafond creëren automatisch een gevoel van lucht en vrijheid. Met bijvoorbeeld een industriële design en interieur tover je het helemaal om tot creatieve ruimte. Ben jij al om?

Of toch een villa met alles erop en eraan?

Visualiseer je het al? Een gigantische villa met zwembad en eigen gym, midden in de natuur en zonder buren. Typeert jouw stijl zich als modern of landelijk? Beide om bij weg te dromen. Helaas hangt er aan een villa vaak een fors prijskaartje. Nieuwsgierig naar het duurste huis ter wereld? Starten met sparen maar!

Een met de natuur in een Tiny House

Niet iedereen droomt van een grote en luxewoning. Marmer keukenblad nadelen bestaan namelijk ook… De minimalistische trend wordt bij velen aangewakkerd. Redenen hiervoor zijn onder andere de krappe huizenmarkt in combinatie met een kleine ecologische voetafdruk in combinatie en lagere kosten. Herken jij jezelf in het minimalistische plaatje? Dan is een Tiny House jouw ultieme droomhuis. Met de mogelijkheid om midden in de natuur te wonen, heb je helemaal niet zo’n grote binnenruimte nodig. Naast dat het duurzaam en ecologisch is, is het ook nog eens heel knus.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *