Wat is het doel van een hoeksalon?

Een hoeksalon is het epicentrum van het huiselijk leven, vooral sinds de ondergang van de eettafel. De hoeksalon is een plek om rustig te gaan liggen aan het einde van een zware dag vechten en naar het plafond te staren. De hoeksalon is de enige plek in huis waar iedereen comfortabel op een stapel kan zitten en tv kan kijken. Voor flirten en knuffelen. Veel minder vaak om te vechten. Gevechten zijn moeilijk om door te gaan als je tegen iemand aan zit. Om de een of andere reden vinden gevechten plaats in de keuken. Misschien kan een comfortabele hoeksalon van behoorlijke omvang een huwelijk redden? Dus een hoeksalon kopen zou heel handig zijn, maar een bed kan ook een redding geven als het daar comfortabeler is.

Een hoeksalon is handig voor veel dingen

In sommige huizen hebben mensen het geluk om naar binnen te kijken en op de vloer te eindigen, waarbij ze de bank gebruiken als een soort duur gestoffeerde rugleuning terwijl de katten en honden doorgaan met een dringende, langdurig dutje. De hoeksalon is ook een zeer handige plek om een jonge baby te parkeren die nog niet kan wegrennen. Het is ook perfect voor het trainen van peuters in gymnastiek: de gestoffeerde armen en diepe kussens van de meeste moderne en traditionele banken zorgen voor veilige start- en landingsplaatsen. Wasbare afneembare hoezen helpen bij dit gebruik.

Oudere kinderen en tieners lijken van een hoeksalon voor zichzelf te houden, om volledig op te liggen, besprenkeld met chips en omgeven door terloops gedeukte aluminiumblikjes. Dus naarmate ze ouder en langer worden, overwegen we meer dan één bank per kamer of een van die squashy hoek- of L-vormige hoeksalons, die ook handig zijn als eenpersoons bedden voor dronken gasten die te kwetsbaar zijn om naar huis te gaan. Het overkomt de beste.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *