Wat is de lekkerste rosé voor een vriendinnenavond?

Binnenkort een gezellige avondje op de planning, maar weet je nog niet wat je voor rosé wijn zult kopen? Wij vertellen graag welke Rosé op een vriendinnenavond niet mag ontbreken. Want zeg nu zelf, welke vrouw houdt er nou niet van een lekkere rosé?

Dé Aix Rose
Aix Rose behoort tot de top van de rosé en wordt geschonken in elke hippe strandtent, club of restaurant. Perfect dus voor een vriendinnenavond! De AIX Rose is verkrijgbaar in diverse inhoud varianten, van 0,75 liter tot zelfs 15 liter! Daarmee wordt het een hele lange vriendinnenavond.

Deze heerlijke AIX rose uit de Franse Provence wordt gemaakt van een blend van verschillende druiven, namelijk de Syrah, Cinsault en Grenache druif. De Aix Rose heeft een prachtige zalmroze kleur en het bouquet bestaat uit rode bessen, perzik en specerijen.

AIX Rose is nooit een verkeerde keuze
In tegenstelling tot de gemiddelde rosé is de Aix Rose wel een rosé die je het hele jaar door kunt drinken. Of het nou 35 0C is of -10 0C. Je hoeft je niet druk te maken of het wel het juiste seizoen is voor een rosé. De Aix Rose smaakt altijd!

De Aix Rose smaakt is goed te combineren met allerlei soorten gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een salade-, pasta- of sushi gerecht. Deze wijn zorgt ervoor dat de frisse smaken in het gerecht heerlijk blijven. Maar wat is er nou lekkerder dan een glas Aix Rose, met lekkere hapjes en de beentjes hoog op de bank?

Zie je het al voor je? Gezellig met een aantal vriendinnen aan het borrelen, de flessen rosé en hapjes staan klaar, de tafel is mooi gedekt. Laat maar komen die avond!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *