Waarom een Tula draagzak de beste draagzak is

Er zijn ontzettend veel verschillende draagzakken van verschillende merken te koop. Het meest bekende merk is Tula. Hieronder bespreken we waarom een Tula draagzak het beste merk onder de draagzakken is.

Een ergonomische draagzak

Een Tula draagzak is een ergonomische draagzak. Een ergonomische draagzak is een draagzak die ergonomisch is voor je kindje en voor jezelf. Hierbij zit je kindje namelijk in een kikkerhouding. Dit is goed voor de ontwikkeling en groei van je baby. Daarnaast hebben alle Tula draagzakken ook een soepel rugpaneel in plaats van een hard rugpaneel. Door het soepele rugpaneel wordt de natuurlijke bolling van de ruggengraat van een baby behouden. Hierdoor wordt het gehele ruggetje ondersteund.

Tula draagzakken in allerlei soorten, maten, kleuren en printjes

Een andere reden waarom een Tula draagzak zo bekend is, is vanwege hun grote assortiment aan diverse soorten, maten, kleuren en printjes. Je herkent de producten van Tula onder andere aan hun leuke en originele designs. Daarnaast heeft Tula draagzakken voor pasgeboren baby’s, peuters en kleuters. De meeste Tula draagzakken gaan jarenlang mee, doordat de draagzak verstelbaar is en met je kindje mee kan groeien. Ook dit is een van de redenen waarom het de beste draagzak is.

De diverse soorten Tula draagzakken

Het merk Tula heeft diverse soorten draagzakken op de markt gebracht. Het allereerste model van Tula is de Tula standard. Deze draagzak is geschikt vanaf kledingmaat 68/74. Wanneer je deze draagzak vanaf de geboorte wilt gebruiken kun je een aparte Tula zitverkleiner kopen.

De Tula free to grow is eigenlijk de meest verkochte draagzak. Dit komt doordat deze draagzak past bij heel veel verschillende dragers en posturen. Daarnaast gaat deze draagzak jarenlang mee. Hij is namelijk geschikt vanaf de geboorte en is zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar. Hierdoor groeit de draagzak met je kindje mee.

Daarnaast bestaat er ook nog de Tula Explore. Hierbij kun je jouw kindje met het gezicht naar voren dragen en samen de wereld ontdekken.

De Tula Half-Buckle is een draagzak waarbij de schouderbanden geknoopt dienen te worden. De schouderbanden hebben dus geen gespen sluiting.

Als laatste heeft Tula ook nog de Tula toddler op de markt gebracht. Dit is een draagzak voor de wat oudere kindjes vanaf kledingmaat 86/92 tot maat 104/110.

Tula heeft sinds kort ook Tula Mini’s! Dit zijn poppendragers voor de poppenmama’s en poppenpapa’s

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *