Waar vind je de leukste kleertjes voor premature baby’s?

Premature baby’s zijn baby’tjes die te vroeg ter wereld zijn gekomen. Is een baby vóór de 37e zwangerschapsweek geboren, dan wordt hij een prematuur genoemd. Omdat deze baby’s minder tijd hebben gehad om in de baarmoeder te groeien, zijn ze kleiner en hebben ze medische hulp nodig. Op 17 november staan we wereldwijd stil bij vroeggeboren baby’s. Dan is het Wereld Prematurendag. Over de hele wereld worden evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor deze kindjes. Omdat prematuren kleiner zijn dan baby’s die op tijd zijn geboren, kan het soms lastig zijn leuke kleertjes voor deze kleintjes te scoren. Gelukkig is er Donder: een nieuw, lief merk dat ook voor prematuren leuke kleertjes in huis heeft.

 

Het liefste babymerk

Donder staat ook wel bekend als ‘the cutest baby brand’, en dat is niet zonder reden. Als je naar de kleertjes van Donder kijkt, word je meteen verliefd. De leuke newborn slofjes, rompertjes en trainingspakjes zijn enorm schattig en beschikbaar in verschillende fijne pastelkleuren. Daardoor zijn ze ook nog eens goed met elkaar te combineren. Veel kleertjes uit de Basics-collectie van Donder zijn beschikbaar vanaf maat 38, waardoor ook de allerkleinsten deze schattige babykleertjes kunnen dragen. Je herkent Donder aan het leuke logo in de vorm van een vrolijk donderwolkje. Dat logo staat op veel van de kleertjes en accessoires gedrukt.

 

Babykleertjes en accessoires

Bij Donder kun je terecht voor meer dan alleen kleertjes, want bij het merk vind je ook de leukste accessoires. Ze hebben bijvoorbeeld mooie luiertassen in het assortiment, waar je al je babyspulletjes in kwijt kunt wanneer je samen op pad gaat. Ook voor fijne omslagdoeken, babymutsjes en rammelaars kun je er terecht. Wist je dat alle bestellingen bij Donder in zakjes van suikerriet worden verpakt en verzonden? Dat betekent minder plastic en een schonere wereld. 

 

Duurzame babykleertjes

Dat is niet het enige dat Donder zo duurzaam maakt. De kleertjes van het merk zijn gemaakt van hoogwaardig bio-katoen. Dat is katoen dat op een duurzame en eerlijke manier is geproduceerd. Het is heerlijk zacht, waardoor het fijn aanvoelt op de kwetsbare babyhuid. Een lekker zacht rompertje en een setje babyslofjes houden je kleintje heerlijk warm en comfortabel. Met de keuze voor duurzame materialen draagt Donder zijn steentje bij aan een gezonde wereld.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.