kleding shoppen

Waar moet je op letten tijdens het shoppen van kleding?

Ja, je denkt, lekker shoppen: makkelijk. Maar nee, er zijn echt wel een paar dingen waar je op moet letten tijdens het winkelen. De voornaamste reden van dit artikel is toch wel om je geld te besparen: want hoeveel kleding heeft iedereen nou wel niet in zijn kast met de kaartjes er nog aan?

Kwaliteit

Kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Want liever één goede jeans waar je wat langer mee doet dan drie jeans waar je een maand mee doet en dan toch maar weer een nieuwe voor moet kopen. Soms is het even zoeken naar een goede broek die  goed bij jou past, maar wanneer je er eentje hebt gevonden, ben je wel maanden zoet.

Sale

Sale is gevaarlijk, je komt dingen tegen die je normaal niet koopt voor de volle prijs, maar als het dan tien euro goedkoper is, dan moet je het ineens hebben. Waarom? Vraag jezelf even goed af hoe vaak je zoiets aan gaat trekken en of je het überhaupt wel aan gaat trekken en als je dat niet doet, laat het lekker hangen. Scheelt je weer geld!

Gevoel

Je gevoel is een belangrijke hier, zegt je instinct: nee dit doe ik eigenlijk niet aan, misschien een keer op de bruiloft van iemand waarvan je nog niet eens weet of die gaat trouwen, maar anders niet. Laat hem dan lekker hangen, hoe goed het ook staat. Het is niets dan zonde om kleding in je kast te hebben die je niet aan doet. Heb je er dan als nog spijt van dat je hem niet hebt gekocht, dan kun je altijd terug gaan naar de desbetreffende winkel om hem als nog te kopen.

Verkeerde maat kopen

Ha, ja, iedereen kent het wel. Je wil zo graag deze schoenen, maar ze zijn alleen in maat 37,5 terwijl jij toch echt maat 38 hebt. Doe het alsjeblieft niet. Bestel de schoenen of desnoods wacht tot ze weer terugkomen. Je zal de schoenen (uit eigen ervaring) niet dragen, want ze doen pijn als je er teveel op loopt. Doe je voeten een plezier en koop alleen schoenen die je zelf past.

Hopelijk vind je deze tips handig en kan je er gebruik van maken de volgende keer dat je gaat winkelen, want zo kun je juist nieuwe spullen kopen van het geld dat je bespaard hebt.

Met één klik geld terug op je online aankopen, neem een kijkje op 247discount.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *