Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Er zitten ontzettend veel voordelen aan bedrukte dozen. Naast het maken van een uitstekende indruk op je klanten, kunt je jouw branding ook versterken door jouw merk zichtbaar te maken op de bedrukte verzenddoos. Doordat veel webshops, merken etc. standaard onbedrukte verzenddozen gebruiken, onderscheid je je van je concurrenten met een bedrukte doos.  

 

Als het gaat om het personaliseren van jouw verpakking, dan raden we aan om gebruik te maken van Superdoos. Dan zorg je voor een blijvende indruk op klanten die iets bij jouw winkel gekocht hebben. Een verzenddoos laten bedrukken heeft verschillende voordelen. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom jouw logo op de verzenddoos moet staan:  

 

  • Zichtbaarheid: Jouw merk wordt zichtbaar, nog voordat het product bij de klant is. In het postkantoor, aan de deur, tijdens de bezorging: het logo is altijd aanwezig. Dat wekt nieuwsgierigheid en maakt indruk op allemaal potentiële nieuwe klanten.  
  • Brand Awareness: Hoe verhoog je jouw naamsbekendheid? Geef je merk een gezicht, vertel een verhaal en maak je merk tastbaar. Waarom zou je de verzenddoos niet ook als medium gebruiken?   
  • Brand experience: Jouw klanten zullen zich een uitgebreide en goed verzorgde merkervaring herinneren. En dat begint bij de keuze van de verzenddoos. Ook hier spreek je je klanten direct aan en heb je invloed op hoe je klanten je merk ervaren. 

 

Unboxing 

Unboxing is een trend die over de hele wereld fans heeft. Met de juiste uitpak ervaring zijn er binnenkort ook unboxing video’s van jouw producten. Bij het uitpakken draait het allemaal om de eerste indruk. Dit betekent: hoe mooier en creatiever jouw verzenddoos, hoe beter deze wordt ontvangen door de verschillende doelgroepen. Het unboxen in video’s speelt een steeds belangrijkere rol, met name op het gebied van social media. Dit kan bepalend zijn voor de toekomstige omzet en het aantrekken van nieuwe klanten.  

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *