Deze speciale dag in het jaar staat helemaal in teken van jouw lieve moeder. Dan hebben we het natuurlijk over Moederdag. Een dag waarop je jouw moeder en ook jouw oma in het zonnetje mag zetten. Met een heerlijk ontbijt op bed, een bosje bloemen of een leuk dagje samen weg. Uiteraard probeer je het hele jaar door een goede band te behouden en versterken. Maar vandaag is het een extra dagje voor alle hardwerkende, zorgzame moeders.

Denk er maar eens over na. Jouw moeder of vrouw staat altijd voor je klaar en zorgt voor het avondeten als je thuis komt na een dag werken. Ze zal er niets voor terug vragen want het is iets wat ze graag doen. Zorgen voor hun partner (en kinderen). Maar hoor je ze ooit klagen over die vieze vlekken en kleine ongelukjes in de keuken? Waarschijnlijk niet, want ook dat lossen ze liever zelf op.

Ben jij nog opzoek naar het perfecte Moederdag cadeau?

Tijdens het koken of bakken kan jouw moeder wel een schort gebruiken. Een leren schort speciaal voor vrouwen. Een super origineel cadeau voor Moederdag. Of geef jij jouw moeder dit jaar een heerlijke lunch op die prachtige leren placemats. Ze zal het zeker waarderen en onthouden als een dag om niet snel te vergeten.

Cadeau tips

Het is wel lastig om elk jaar weer iets origineels te bedenken. Voor haar verjaardag en op Moederdag. Zeker als jouw moeder aangeeft niets speciaals nodig te hebben. Dan wil je toch niet met lege handen aankomen.

1.High Tea voor twee, hoe leuk is het om heerlijk samen te genieten van de lekkere hapjes met een kopje thee. Een goed moment om samen bij te kletsen, leuke ervaringen te delen en mooie momenten vast te leggen. Gewoon eventjes tijd voor elkaar.

2. Moederdag tegoedbon, wat grappig een wenskaart waarop jouw moeder kan afvinken waar ze gebruik van wilt maken. Doe jij de afwas, strijk of breng jij een heerlijk ontbijt op bed. Ze mag het zelf uitkiezen!

3. Is jouw moeder ook zo gek op koken? shop hier je leren short om cadeau te geven.

4. Het kan ook heel simpel, door iets te zelf te maken. Bak een heerlijke brownie. Schilder een uniek schilderij of ga samen wandelen met de honden. Het hoeft echt niet duur of moeilijk te zijn.

5. Cadeaubonnen, tegenwoordig hebben we ze in overvloed. Voor vele winkels, waarvan je zeker weet dat ze daar kan slagen. Ze zijn 1 jaar geldig!

Het komt er op neer, al de moeite die je er zelf in steekt. Het loont zichzelf terug in een blije moeder en zelf jouw oma. Breng ze een bezoekje, neem ze mee naar een leuke stad. Zet ze vooral niet zelf aan het werk. En geniet allebei van deze speciale dag.

Een fijne Moederdag gewenst!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *