Verras iemand met brievenbusbloemen tijdens covid-19

2020 is een bijzonder jaar. Het is een jaar waarin covid-19 op ons pad is gekomen. Nu we in een anderhalve meter samenleving leven, werken we veel thuis en is een bezoekje aan elkaar niet meer zo vanzelfsprekend. Veel mensen zijn veel alleen, wat kan zorgen voor groeiende eenzaamheid in Nederland. Gelukkig zijn veel ondernemers niet stil blijven zitten waardoor er een paar leuke manieren zijn bedacht om iemand te verassen tijdens covid-19.

Samen sterk

Op social media zag je misschien al eerder foto’s voorbijkomen van bijvoorbeeld tekeningen, lieve kaartjes en chocolade repen die naar mensen worden verstuurd. Niet alleen ouderen maar ook jongeren hebben baat bij deze lieve berichten.

Voor werknemers kan het af en toe best lastig zijn om de hele dag thuis te werken. We Zoomen en Teamen massaal waardoor we ineens een kijkje krijgen in woonkamers, zolders en studeerkamers van collega’s. Daar blijft het niet bij. Soms komt er onverwachts een kind of huisdier in beeld. Hoe snel we ook aan deze werksituatie gewend zijn geraakt het blijft het lastig dat je niet even naar kantoor kan of een collega kan spreken zonder daar extra moeite voor te doen.

Een originele verassing

Het is natuurlijk heel leuk om mensen te verassen met iets origineels tijdens covid-19. Dit hoeven niet alleen eenzame ouderen te zijn. Denk ook aan die lieve vriendin die het even moeilijk heeft of die ene collega die altijd voor je klaar staat als je er niet uitkomt met een online vergadering. Veras deze personen met de brievenbusbloemen van Bloomgift. De nummer 1 in brievenbusbloemen. Zo kan je bijvoorbeeld rozen of tulpen per post laten bezorgen. De bloemen blijven minimaal 7 dagen vers, zijn uniek verpakt en passen gewoon door de brievenbus. Daarnaast vindt je hier een ruim assortiment dat varieert van taartjes tot en met kleine kerstboompjes. Dat is natuurlijk super leuk om te geven of te krijgen, vooral tijdens deze bijzondere feestdagen.

Verras een familielid, vriend of collega met brievenbusbloemen en steek elkaar een hart onder de riem tijdens covid-19.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *