Verhuizen of renoveren in omgeving Antwerpen

Ga je verhuizen naar iets nieuws of ben je van plan je woning te renoveren? Dit kan erg spannend zijn maar natuurlijk ook erg leuk! Antwerpen is een grote stad met een mooie woonomgeving. Er zijn genoeg verhuis-en/of renovatiebedrijven in de buurt. In lier heb je ook zo’n specialist zitten namelijk ARW.

ARW

ARW is een renovatiebedrijf in lier dat al sinds 1992 actief is. Zij renoveren projecten in de omgeving van Antwerpen, lier, kessel en omgeving. Dit renovatiebedrijf heeft al lange ervaring met de renovatie van verschillende projecten. In lier hebben ze een kantoor zitten met specialisten die jou verder kunnen helpen! 

Ramen en deuren

Een van hun specialiteiten zijn toch wel het zetten van ramen en deuren. ARW maakt alleen gebruik van topproducten en zo ook bij de plaatsing van ramen en deuren. Zo weet je dat de ramen en deuren lier van hoge kwaliteit zijn. Je kunt natuurlijk altijd langskomen op de locatie van ARW zodat ze jou verder kunnen helpen met jouw wensen. Het is natuurlijk lastig om zomaar een deur uit te kiezen en daarom is het van belang dat je van te voren goed onderzoek doet. Hetzelfde geld bij ramen hier is namelijk ook ontzettend veel keuze in. Ramen lier zijn wel echt van topkwaliteit en daarnaast kan ARW je een goed advies geven over welke ramen bij jou passen!

Badkamerrenovatie

Daarnaast heeft ARW ook ontzettend veel ervaring in het renoveren van badkamers. Zit je nou te twijfelen of je je badkamer anders in wilt delen of juist de wat oudere elementen wilt vervangen? Het voordeel van AWR is dat zij alles in één kunnen doen. Wanneer jij van plan bent om heel je badkamer te renoveren wordt ook gelijk de Elektra en loodgieterij meegenomen.

Verwarming 

Ten slotte is AWR nog gespecialiseerd in verwarming. Heb je nou problemen met je centrale verwarming of kom je ergens niet uit, dan weet AWR bouw altijd wel een oplossing te bedenken. Of heb je misschien een oude centrale verwarming in je huis en ben je van plan een nieuwe te installeren zodat deze een hoger rendement heeft. Dus ben je van plan om te verhuizen in de omgeving van Lier of Antwerpen dan is dit jouw oplossing! 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *