Vakantiehuis Nederland

Vakantiehuis met zwembad in Nederland: 3 topbestemmingen

Van de vele vakantiehuizen in Nederland zijn er ook genoeg met een privé zwembad. Je kunt simpelweg kiezen voor de villa die staat in de regio die je wilt bezoeken. Het zwembad is puur voor jou en wie je meeneemt, of dat nu een paar vrienden zijn of je volledige familie. Je kunt in je eigen tijd genieten van een frisse duik en de kinderen kunnen lekker spelen in het water. Maar wat doe je als je niet in het water ligt? Iedere omgeving en regio heeft zo zijn unieke eigenschappen. We hebben er drie voor je uitgelicht.

1. Noord-Brabant

Voor de grote gezinnen en families staan er in Noord-Brabant veel luxe vakantiehuizen die goed gericht zijn op de behoeften van de jongere gasten. Veel ouders weten: als je kinderen een fijne vakantie hebben, heb jij dat ook. In Brabant is er veel te doen voor kinderen, de kleintjes zullen zich vermaken bij de vele kinderboerderijen. De oudere kinderen kunnen zich vermaken in wijde omgeving, die groen en toegankelijk is. En hadden we De Efteling al genoemd? Dit perfecte uitje is het Brabantse Kaatsheuvel te vinden en staat ieder jaar bovenaan de lijstjes van populairste gezinsuitjes.

2. Groningen

Zoek je juist de rust en wil je de drukte vermijden? Ga dan voor één van de vakantiehuizen met zwembad in Groningen. In deze noordelijke provincie laten ze zich niet gek maken en zijn ze graag eigen baas. Zo ben jij eigen baas over je privé zwembad. Als je even niet meer wilt zwemmen kun je een frisse neus halen in de Groningse natuur. Met vele wandel- en fietspaden is er veel te kiezen. Ben je toch toe aan wat vertier? Ga dan maar even naar de gelijknamige hoofdstad van de provincie. In deze gemoedelijke studentenstad kun je lekker eten, shoppen, of van het gezellige nachtleven genieten.

3. Gelderland

Voor de actieveling zijn er veel vakantiehuizen beschikbaar in Gelderland. De Veluwe is bij uitstek een regio die  geschikt is voor allerlei sportieve en actieve bezigheden. Wandelaars en fietsers kunnen van allerlei uitgestrekte paden gebruik maken. Er zijn ook speciale mountainbike routes te vinden in deze bosrijke omgeving, maar ook wielrenners en hardlopers weten de Veluwe te vinden. En wat is lekkerder dan na al deze sportieve arbeid een frisse duik te nemen in je eigen privé zwembad? Het kan als jij kiest voor een van de vakantiehuizen met zwembad in Gelderland.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *