Dames aan het golf

Escape room

Je leert elkaar pas echt goed kennen in een escape room. Met je vriendinnen opgesloten zitten in een ruimte en samenwerken om de ruimte te kunnen ontsnappen. Daarnaast je hersens blijven gebruiken en op tijd dingen bereiken. Het vergt erg veel samenwerking en stressbestendigheid maar het is zeker de moeite waard. Escape rooms zitten verspreid over het hele land, hierdoor kun je deze activiteit altijd met iets anders leuks combineren. Denk bijvoorbeeld aan een etentje of een terrasje.

Golf

Je zou er misschien niet meteen aan denken maar het is echt de moeite waard om eens een potje te gaan golfen met vriendinnen. Je hebt geen eigen materiaal nodig, baak zijn er speciale golfclubs voor dames beschikbaar. Heerlijk een potje golfen op de golfbaan in combinatie met een heerlijke lunch. Zie jij het al voor je? Deze activiteit is naast sportief ook erg competitief, wie is er het beste?

Spa

Met zijn alle een dagje tot rust komen in een heerlijke spa. Online zijn er regelmatig verschillende aanbiedingen te vinden om de spa een stuk voordeliger te kunnen bezoeken. In een spa zijn er tal van mogelijkheden, van heerlijke massages tot een lekkere sauna. Dit is de plek om met je vriendinnen eens echt te relaxen.  Er zijn verschillende spa’s in Nederland, vergelijk de websites eens met elkaar om tot de spa te komen die het beste bij jou past!

Shoppen

Wat is nou leuker dan gewoon lekker een dag je shoppen. Er zijn verschillende steden in Nederland waar je hiervoor goed terecht kan. Denk bijvoorbeeld aan Utrecht, deze stad is naast prachtig ook de beste locatie om te slagen tijdens het winkelen. Ook vind je hier ontzettend veel terrasjes waar je even kunt pauzeren. Ook vind je door heel Nederland verschillende outlets waar je op de beste koopjes kunt jagen, denk bijvoorbeeld aan Rosada in Roosendaal, of Batavia stad in Lelystad, hier kun je een dag rondstruinen en een hapje eten en drinken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *