Trends we like: schoenen met dikke zolen

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar we gaan meer en meer de hoogte in. Want de schoenen met dikke zolen zijn terug! En dan hebben we het niet per se over de hoge stappers met plateauzolen uit de discotijd (waar we overigens nog steeds gek op zijn), maar tegenwoordig gaan vooral de sneakers de hoogte in. Daarnaast zijn ook de legerkistjes en biker boots onmisbaar in je garderobe. And we love it all! 

 

Hoge plateauzolen zijn al lang niet meer vernieuwend. Zoals we al zeiden waren deze in de discotijd al niet aan te slepen. En ook enkele decennia later waren de hoge zolen in de nineties niet weg te denken uit het straatbeeld. Niet heel gek, want trends komen nou eenmaal bijna altijd weer terug, meerdere keren zelfs. En ook dit keer zijn de hoge zolen dus weer helemaal terug, maar dan voornamelijk in een iets andere vorm: de sneakers! Waar ze eerst nog gekscherend de ‘ugly dead sneakers’ werden genoemd, hebben we deze trend nu volledig omarmd. 

 

Stoere twist 

Door sneakers met dikke zolen te dragen geef je je outfit een stoere twist. Je outfit die op het eerste oog misschien simpel of een tikkeltje deftig oogt, krijgt met deze schoenen meteen een sportieve en speelse look. Daarnaast is het extra leuk dat je deze schoenen tegenwoordig met vrijwel alle kledingstukken kunt combineren. Onder een mooie jeans, onder een pantalon en zelfs onder een jurk of rok staan ze te gek! Vind je het leuk om stoere sneakers te combineren met elegante, vrouwelijke kleding? Probeer dan je sneakers met hoge zolen eens te combineren met de elegante najaarscollectie van Dreamstar kleding. Gegarandeerd succes! 

 

Biker boots

In dezelfde categorie, maar toch net even anders: stoere bikerboots of de bekende grove legerkistjes. Deze trend is eigenlijk nooit écht verdwenen, maar ze worden momenteel wel meer en meer gedragen én gewaardeerd. Van jonge meisjes tot volwassen dames én heren. Ook hierbij geeft de grove en hoge zool je outfit een stoere en speelse touch, die eveneens perfect samengaan met zowel een strakke skinny jeans als met je mooiste, vrouwelijke jurkje. 

Ben jij ook gek op deze trend? En om die reden ook nog op zoek naar (nóg meer) hoge stappers? Neem dan vooral even een kijkje bij DWRS sneakers, waar ze overigens ook te gekke boots verkopen!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *