huis goedkoop en stijlvol in te richten

Tips & tricks om je huis goedkoop en stijlvol in te richten

Het is van iedereen de droom, je huis goedkoop en stijlvol inrichten. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Hieronder komen een paar tips waarbij je kunt kijken voor een goedkope maar hele gave inrichting van je huis. Want wie wil er nou niet mooi wonen, voor weinig geld? Interieur is namelijk iets wat zo duur is als dat je zelf wil maken. Hier onder dus een paar lifehacks, DIY en tips om geld te besparen!

Plan!

Klinkt gek, maar plan en kijk wat je nodig hebt. Heb je nog een tafel die goed bij je nieuwe inrichting past, waarom zou je dan een nieuwe kopen? Wij, mensen, zijn namelijk heel goed in het kopen van dingen die we zeker niet nodig hebben. Plan precies wat je nodig hebt, en desnoods stel je een budget per kamer wat je er voor over hebt. Schrijf op wat je nodig hebt, en hoeveel je er van nodig hebt.

Vintage

Vintage is niet heel goedkoop vaak, maar als je het onderwerp op tweedehands zoekt, kun je het vaak voor de helft van de prijs al vinden. Zoek op marktplaats en ga in gesprek met de verkoper. Vaak ook slim om langs de lokale kringloopwinkel te gaan, vaak liggen er daar pareltjes die je op internet zeker niet was tegen gekomen. En als mensen het vragen, zeg je toch gewoon dat ie Ć©cht vintage is šŸ˜‰!

Gooi niets weg

Of nou ja, gooi niets weg van waarde. Soms zijn oude meubels nog op te knappen tot iets moois. Denk bijvoorbeeld aan dat oude bijzettafeltje. Even opschuren, likje verf erover en hij ziet eruit als nieuw. Zonde om hem dan weg te doen!

Zelf doen!

Pinterest zal je beste vriend moeten worden, het is namelijk de walhalla van de do-it-yourselfā€™s. Nieuwe en hippe spullen kunnen zo duur uitpakken, terwijl je het vaak net zo leuk zelf kunt maken. Denk aan lampjes, kaarsenhouders, fotolijstjes en vele dingen meer! Probeer het en er gaat een hele wereld voor je open!

Simple & classy

Mijn laatste tip om het zo goedkoop mogelijk, maar stylish te houden is om de duurdere spullen zoals bank en tafel wat simpeler te houden zodat ze jaren meegaan. Maar wanneer je naar de accessoires kijkt ga je helemaal los. Een mooie hip tapijt van Marktplaats, een schilderij van de kringloop. Het kan van alles zijn, pas ze aan, aan de mode van het moment. En zodra dat verandert, kun je de accessoires weer aanpassen terwijl de dure meubelen tijdloos zijn!

Ga lekker rondneuzen op het internet en in tijdschriften om erachter te komen wat jouw stijl is en begin met plannen, heel veel decoreer-plezier!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *