Eet voedsel dat bètacaroteen bevat

Voedingsmiddelen zoals wortelen, zoete aardappelen en boerenkool kunnen je helpen om te bruinen zonder te verbranden. Er is meer onderzoek nodig, maar sommige studies tonen aan dat bètacaroteen kan helpen de gevoeligheid voor de zon te verminderen bij mensen met lichtgevoelige aandoeningen.

 

Probeer een bronzing formule

Bijvoorbeeld Australian Gold Deviously Black, dit is een 45-voudige bronzing formule voor een supersnelle natuurlijke bruining. En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging. De ‘Twisted Skincare Cocktail’ (vitaminen, voedende oliën en absint extracten) zuivert, herstelt, hydrateert en verzorgt de huid

 

Blijf niet langer buiten dan uw huid melanine kan aanmaken

Melanine is het pigment dat verantwoordelijk is voor de bruining. Iedereen heeft een melanine cut-off punt, dat is meestal 2 tot 3 uur. Na deze tijd wordt uw huid niet donkerder op een bepaalde dag. Als je voorbij dat punt bruint, zal je je huid in de weg zitten.

 

Eet lycopeenrijk voedsel

Voorbeelden hiervan zijn tomaten, guave en watermeloen. Een klein onderzoek uit 2011Trusted Source (en ouder onderzoek, zoals dit onderzoek uit 2001Trusted Source) heeft aangetoond dat lycopeen de huid op natuurlijke wijze helpt te beschermen tegen UV-stralen.

 

Kies uw bruiningstijd verstandig

Als het uw doel is om snel te bruinen, is de zon meestal het sterkst tussen de middag en 15.00 uur. Houd er echter rekening mee dat, terwijl de zon het sterkst is gedurende deze tijd, deze de meeste schade zal aanrichten door de sterkte van de stralen, en waarschijnlijk het risico op huidkanker zal verhogen als gevolg van deze blootstelling. Als u een extreem lichte huid heeft, kunt u het beste ’s ochtends of na 15.00 uur bruinen om verbranding te voorkomen.

Overweeg een strapless topje te dragen. Dit kan u helpen om een gelijkmatige bruining te krijgen zonder lijnen.

Zoek schaduw

Het nemen van pauzes maakt het minder waarschijnlijk dat u zich verbrandt, en het geeft uw huid een pauze van de intense hitte.

 

Bereid je voor op een bruine kleur

Als u uw huid voorbereidt voordat u naar buiten gaat, kan dit helpen om uw bruine kleur langer te behouden. Probeer uw huid te scrubben voordat u gaat bruinen. Huid die niet is geëxfolieerd heeft meer kans om af te schilferen. Het gebruik van een aloë vera-gel na het bruinen kan ook helpen om uw bruine kleur langer te behouden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *