Tips met Kerst: huur een luxe villa in de Ardennen!

Het huren van een luxe villa in de Ardennen is eigenlijk altijd een goed idee. Maar met Kerst is het een extra goed idee. Ga met je gezin, of hele familie, naar deze prachtige regio en geniet van de mooiste tijd van het jaar. Er zijn veel villa’s te vinden, voor een klein gezin of voor een grote familie. Ook is er veel te kiezen wat de inrichting en uitrusting van de villa betreft. Kerst is bij uitstek een goed moment om voor dat beetje extra luxe te gaan. Zo kun je met je familie samen genieten.

De Ardennen

In dit rijk beboste gebied van België gaan bergen en heuvels hand in hand met dalen en rivieren. Wanneer de winter zijn intrede maakt veranderen de Ardennen in een sprookjesachtig gebied. Wist je dat je in de Ardennen zelfs kunt skiën? Mits er sneeuw ligt natuurlijk. Maar het kan zomaar zijn dat je tijdens jouw gezellige Kerst met de familie de lange latten kunt onderbinden en de berg op en af gaat. Om na alle sneeuwpret vervolgens terug te keren in jullie luxe vakantievilla.

Gezelligheid en warmte

Kerst is de tijd van warmte. Wanneer het buiten koud is, lijkt het binnen wel extra warm. Toch is het heerlijk om tijdens deze frisse dagen een wandeling te maken door de bossen van de Ardennen. In een lokaal café kun je lekker opwarmen met warme chocolademelk of een cappuccino. Of misschien ga je liever voor een speciaalbiertje uit een van de vele lokale brouwerijen? De Belgen waarderen hun eigen ‘pint’ zeer en zullen deze je graag voorschotelen. De Belgen zijn sowieso fijnproevers en dit zie je terug op de menukaarten van de restaurants, maar ook kleinere eetcafés. Met de Kerst bourgondisch genieten met de familie is gegarandeerd.

Kies voor een luxe villa

In een tijd waarin het samenzijn centraal staat, is het fijn als dat samenzijn ook comfortabel is. Je kunt bij het selecteren van jouw vakantievilla zelf kiezen wat jij belangrijk vindt. Op de koude decemberdagen is het heerlijk als jouw vakantievilla een open haard heeft, daar kun je lekker samen cadeaus uitpakken bijvoorbeeld. Een andere populaire optie is de sauna. Dan wordt het binnen zelfs extra warm. En de ultieme keuze is een villa met privé zwembad. Zo kunnen jij en je familie heerlijk zwemmen, wat voor weer het buiten ook is. In een luxe vakantievilla in de Ardennen is een heerlijke Kerst met de familie altijd een succes.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *