Sportvrouwen: kies voor screenprotector!

Ben je een fysiek actieve vrouw? Je weet hoe belangrijk het is om veilig te blijven tijdens je trainingen. Het is vervelend als een ongeluk of een valpartij het scherm van je telefoon kapot maakt. Je kunt daarom een screenprotector gebruiken om je telefoon te beschermen tegen stoten. Er zijn tal van redenen waarom fysiek actieve vrouwen een screenprotector op hun mobiele telefoons zouden moeten installeren. Een van de manieren om je scherm te beschermen tegen vallen en barsten is het gebruik van een hoogwaardige screenprotector. Lees er hier meer over!

Geen schade aan je telefoon

Screenprotectors zijn niet duur en kunnen je telefoon beschermen tegen krassen en beschadigingen. Ze zorgen ervoor dat je telefoon er langer als nieuw uitziet en beschermen je telefoon tegen fysieke schade. Screenprotectors zijn kleine schildjes die over je scherm gaan om het schoon, kiemvrij en krasvrij te houden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen wanneer dat nodig is. Je hoeft dus geen dik omhulsel te kopen om je telefoon te beschermen. Een screenprotector is voldoende. 

Je telefoon schoon en kiemvrij houden

Screenprotectors kunnen gemaakt zijn van plastic of glas, waarbij de laatste optie duurzamer maar ook duurder is. Heb je een beperkt budget, investeer dan in een plastic screenprotector. Plastic screenprotectors zijn ook gemakkelijker schoon te maken. Je moet alleen het vuil of stof dat op het oppervlak van de screenprotector terechtkomt met een paar doeken wegvegen. Je kunt hiervoor vochtige doekjes gebruiken. Heb je een vloeistof op de screenprotector van je telefoon gemorst? Geen zorgen! De screenprotector beschermt je telefoon, en de druppeltjes zullen gewoon naar beneden rollen. Je telefoon is dus beschermd!

Je scherm zal beter bestand zijn tegen verbrijzeling

De screenprotector zorgt er ook voor dat je telefoon niet kapot gaat. Als je telefoon valt en met de voorkant naar beneden op de grond valt, kan een screenprotector de impact absorberen. Je telefoon breekt of barst dus niet. Als je een screenprotector van gehard glas hebt, is de kans kleiner dat het echte glas versplintert als het valt of een stoot krijgt.

Je scherm wordt krasbestendiger

Het scherm van een mobiele telefoon is een van de belangrijkste onderdelen van je toestel. Krassen kunnen vervelend zijn, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat je scherm er oud en versleten uitziet. Hoewel het moeilijk is om krassen helemaal te voorkomen, kan een screenprotector je telefoon beschermen en je apparaat er als nieuw uit te laten zien.

 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *