Sinterklaas tip: Educatief Speelgoed voor ieder kind

Zodra kinderen rechtop kunnen zitten gaan ze experimenteren. En rond de 18 maanden beginnen ze de wereld in een groter geheel te zien. Ze beginnen zich in steeds meer dingen te interesseren en steeds meer dingen te ontdekken. Maar ondanks dat deze kleine ontdekkingsreizigers nog niet kunnen praten willen ze natuurlijk wel spelen.  Natuurlijk is het leuk voor u en uw kinderen dat de kinderen kunnen spelen en er iets van kunnen leren tegelijk. Dit kan onder andere met educatief speelgoed. Dit zijn dus de cadeautjes die de kinderen graag willen voor sinterklaas. Hier een aantal sinterklaas cadeautips voor kinderen van 0 tot en met 2 jaar.

Speelgoed 1 jaar

In de eerste twee levensjaren moeten kinderen ontzettend veel leren. Baby’s en peuters leren op de meest natuurlijke, leuke manier die er bestaat nl. door “te spelen”. Vanaf het moment dat ze zes maanden oud zijn beginnen kinderen. Neem nu de Kidsme dragonfly bijtring; deze bijtring is geschikt vanaf drie maanden. De ring beschikt over 6 verschillende bijtvlakken en een zacht ratelend geluid. De Kidsme soft grip, listen and learn ball is een bal die geschikt is voor kinderen vanaf zes maanden, door zijn vrolijke kleuren willen de kinderen hem graag vastpakken en ernaartoe kruipen. Ook maakt de bal tot wel 4 verschillende dierengeluiden.  Ook een leuk en leerzaam speelgoed zijn de Kidsme stapel cups deze cups leren de kinderen stapelen en op ene leerzame manier spelen.

Speelgoed 2 jaar en ouder

Na het tweede levensjaar kunnen de kinderen nog meer leren, dus wordt het speelgoed steeds educatiever. De houten kalender klok is een speelgoed waar je kleintje veel van kan leren. Ze leren niet alleen de tijd maar ook de uren en maanden en jaren. De knuffelklok een klok in de vorm van een uil. De wijzertjes van de klok zijn eenvoudig te verplaatsen. De knuffelklok is voorzien van een interessant gebreid lichaam, een piepje in de ene vleugel en in de andere een kraakje. Een bijtring zit vast aan de staart. Met vriendelijke ogen kijkt hij je vrolijk aan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *