Sieraden die iedere vrouw zou moeten hebben

Naast een goed gevulde kledingkast, kan een goede sieraden collectie niet ontbreken. Sieraden maken namelijk je outfit helemaal af. Heb jij al voor iedere gelegenheid een passend sieraad en puilt jouw sieraden doosje al helemaal uit? Dan zijn er vaak alsnog sieraden die helemaal hot zijn die je nog niet in je bezit hebt. Maar voor alle andere vrouwen waarvan het sieraden kistje nog niet uit puilt, hebben we een aantal musthave sieraden op een rij gezet die leuk staan bij iedere outfit.

  1. Glimmende sieraden

Sieraden met een glitter of sparkle erin doen het altijd goed. Het geeft je outfit een echte glamour look voor een gala of een chique feestje of diner.

  1. Subtiele sieraden

Subtiele sieraden of minimalistische sieraden zijn de perfecte sieraden die je allerdaagse look af maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan initials sieraden. Initials sieraden zijn zeker on-trend sieraden die ook nooit uit de tijd gaan. Hiermee laat je op een subtiele manier zien dat je stijl hebt. Je gaat zien dat je deze sieraden bijna iedere dag gaat dragen.

  1. Stoere schakelsieraden

Naast de glimmende sieraden en de subtiele sieraden, is een stoer sieraad perfect om je stoere jeans mee af te maken. Denk hierbij aan een grove schakelarmband of ketting. Het heeft net wat meer body en kan precies zijn wat je nodig hebt.

  1. Tijdloos horloge

Het meest klassieke sieraad en het meest gebruikte sieraad is een horloge. Investeer in een horloge dat tijdloos is, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

  1. All time favourite ring

Een basis sieraad wat absoluut niet mag ontbreken aan je sieraden collectie is een mooie ring. Een statement ring of een subtiele ring kan eigenlijk altijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zegelring. Dit is een echte statement ring. Ben je meer fan van een subtiele ring dan is een ring met initialen echt iets voor jou!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *