Naast vele culturele hoogstandjes zijn in het historische centrum van Den Bosch ook tal van prachtige winkelstraten te ontdekken. Den Bosch is de ideale bestemming voor een dagje winkelen. Ga je winkelen in Den Bosch? Lees dan snel verder.

Winkelen in Den Bosch
In de Hinthamerstraat, dé winkelstraat van de stad, vind je diverse winkels in fraaie panden. In de straten rondom de Markt is het ook fijn shoppen. Zo ontdek je unieke hotspots, fraaie conceptstores en speciaalzaken in straten als de Vughterstraat en Snellestraat. Ga ook winkele bij De Arena, het overdekt winkelcentrum met haar vele kledingzaken.

Bourgondisch genieten in Den Bosch
Den Bosch staat bekend om zijn bourgondische en gastvrije karakter. Je vindt in de stad talloze cafés en restaurants. De Parade, Uilenburg en Korte Putstraat staan bekend om hun kleine kroegjes, sfeervolle terrassen, culinaire restaurants en betaalbare eetcafés. Maar ook elders in de stad vind je plekjes waar je het bourgondische karakter van de stad proeft.

TIP:  Ga ook zeker even langs banketbakkerij Jan de Groot, voor de echte Bossche bol! Of loop even naar Snoeperij Tum Tum. Stap grootmoeders tijd binnen en geef je ogen de kost in deze schattige, authentieke én nostalgische snoepwinkel.

Overnachten in Den Bosch
Wil je meerdere dagen vertoeven in Den Bosch en ben je op zoek naar een hotel? Bekijk dan eens Ruwenberg hotel Den Bosch! Een prachtig hotel aan rivier de Dommel, waar je vanaf het landgoed kunt varen naar de binnenstad en waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Trek de natuur in
Vanuit de binnenstad loop je zo Het Bossche Broek in. Den Bosch kent daarnaast ook vele andere parken, zoals het Engelenmeer en de iets verderop gelegen IJzeren Man in Vught. Ontdek ook de vele natuurgebieden vlakbij Den Bosch, zoals de Oisterwijkse Bossen & Vennen, Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en De Maashorst. Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en ontdek de ruim 5000km aan knooppuntenroutes.

Al met al heeft Den Bosch alles in huis voor een dagje winkelen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *