Op zoek naar een telefoonhoesje? Enkele voorbeelden van handige hoesjes

Wie een smartphone heeft, die kan tegenwoordig niet zonder beschermend telefoonhoesje. Vallen, stoten, verplaatsen: jouw dure telefoon loopt dagelijks het risico op schade. Dat kun je voorkomen met een hoesje. Maar welke hoesje moet je nu precies kiezen? Heb je bijvoorbeeld net de nieuwe iPhone gekocht en ben je daarom nieuwsgierig welke iPhone SE hoesjes er allemaal zijn? Voor alle modellen smartphone geldt: er zijn veel soorten en maten smartphonehoesjes. We noemen er enkele en de voordelen van elk hoesje.

 

Bookcases

Een bookcase is een vouwbaar hoesje dat rondom je telefoon zit en dus een complete bescherming voor je toestel levert. Vaak zijn deze gemaakt van (kunst)leer of een andere buigbare stof, dit zorgt voor een hoog absorptievermogen en dus een duurzaam hoesje.

Bookcases openen net zoals een boek of een portemonnee en zijn dus heel simpel, maar heel sterk. Tevens hebben sommige bookcases aan de binnenkant vakjes waar je pasjes en briefgeld in kan doen, dus dan hoef je vaak geen portemonnee mee te nemen. Bookcases zijn dus sterk, handig en erg geschikt voor fanatieke telefoongebruikers!

 

Hardcase hoesjes

Een hardcase hoesje vangt net zoals een softcase hoesje elke stoot en klap op die je toestel anders zou beschadigen. Hardcase hoesjes zijn meestal uit siliconen of stevig kunststof gemaakt en dit maakt de hoesjes zeer duurzaam. Bovendien sluiten hardcase hoesjes erg makkelijk aan en hebben ze ook een fijne handligging. Als je een duurzaam en robuust hoesje wilt, is een hardcase hoesje zeer geschikt!

 

Softcase hoesjes

Een softcase hoesje levert goede bescherming tegen krassen of stoten. Softcase hoesjes zijn gemaakt van een zacht en glad materiaal. Dit zorgt ervoor dat het hoesje licht en flexibel is en ook fijn in de hand ligt. Een softcase hoesje sluit overigens ook goed aan op je toestel.

Ook heeft een siliconen of softcase hoesje vaak een zacht, opstaand randje. Dit beschermt je beeldscherm ook redelijk als je je toestel ondersteboven neerlegt. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je toestel en je beeldscherm krasvrij blijven, is een softcase hoesje een zeer goede keus.

 

Insteekhoesjes

Insteekhoesjes zijn een soort van buidels die je toestel veilig houden. Je steekt simpelweg je telefoon erin en schuift hem er weer makkelijk uit als je hem nodig hebt. De meeste insteekhoesjes zijn gemaakt van echt leder en voorzien jouw toestel dus van een stevige bescherming. Overigens beschermt de fluwelen voering je beeldscherm tegen stof en krassen wat ook de levensduur van je toestel verlengt.

Als je wilt dat je apparaat heel lang blijft leven en tegelijkertijd goed wordt beschermd, is een insteekhoesje perfect voor jou!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *