Luizter verhalen

Op zoek naar een origineel bedankje of cadeau?

Een bedankje aan iemand in het bijzonder, dat geef je niet zomaar. Bloemen en bonbons geven aan deze bijzondere persoon of groep voelt dan ook als een standaard cadeau. Maar wat geef of zeg je dan op zo’n moment? Rico Verhoeven & Nieky Holzen gingen je voor met een prachtig persoonlijk verhaal, die zorgen voor een prachtig cadeau of bedankje in de juiste situatie. Rico Verhoeven bedankte zijn trainer, voor al zijn inzet en steun door al de jaren door. Met muziek en een verhaal kan je jouw gevoel en emoties hierin uiten. Het is moeilijk in woorden uit te leggen, maar je moet het zelf ervaren.

Wil je iemand bedanken die je gesteund heeft tijdens een moeilijke periode? De mooiste manier om ‘Dankjewel’ te zeggen, doe je met een Luizterverhaal van Luizter.nl. Ze vertellen jouw verhaal, zonder dat je zelf op het podium hoeft te staan.

Het perfecte geschenk

Een Luizterverhaal is een perfecte gelegenheid om iemand te bedanken bij allerlei situaties. Denk bijvoorbeeld aan de gouden bruiloft van je ouders of een communie van je neefje. Om te laten weten dat je heel veel van ze houdt en ze hiermee wilt te verrassen, dan is een luizterverhaal een super origineel en bijzonder cadeau. Met prachtige achtergrond muziek en een diepgaand verhaal die je dierbare personen en de gasten raakt. Een bijzonder moment die met tekst, zang en pianomuziek wordt voorzien.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Is je oma of opa binnenkort 90 jaar? Of heb je een babyshower van je beste vriendin? Laat hem of haar dan weten hoeveel ze voor je betekenen. Met een lach en een traan, breng je deze bijzondere boodschap over vanuit een persoonlijk Luizterverhaal. De input die jij levert tijdens het interview wordt verwerkt in het verhaal om het een persoonlijk tintje te geven. Het verhaal wordt voor je geschreven en in de fase daarna mag je het controleren zodat het goed geïnterpreteerd is. Wil je het kunnen terug luisteren? Dan kan je het Luizterverhaal als audio of video opname aanvullend bijboeken. Voor een bijzonder en origineel bedankje ben je bij Luizter aan het juiste adres!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *