Natuurlijke keurlenzen voor een nieuwe look

Wil jij eens een totaal nieuwe look? Dun kun je je de kleur van je ogen eens veranderen door middel van kleurlenzen. De meeste vrouwen denken niet een twee drie aan kleurlenzen voor een nieuwe look, vaak wordt er eerder aan een andere kleur make-up gedacht. Maar als er echt iets de aandacht trekt in je gezicht dan zijn dat wel je ogen. Kleurlenzen zijn er dan ook in veel mooie kleuren te bestellen, zo kun je de kleur van je ogen veranderen naar een een groene, blauwe, bruine of grijze kleur.

Bijna iedereen kan wel kleurlenzen dragen of je ogen moeten dit niet toelaten omdat je bijvoorbeeld te weinig traanvocht hebt. Kleurlenzen zijn er zonder sterkte te bestellen, maar heb je toch een sterkte nodig om alles weer scherp te zien, dan kun je ook kleurlenzen met sterkte bestellen. Er zijn nogal wat verschillende soorten kleurlenzen te bestellen en het ene type ziet er nogal nep uit en het andere type ziet er realistisch uit en lijkt dan ook op een echte iris. De meest realistische kleurlenzen zijn dan ook de kleurlenzen met een drie kleuren print.

Wil je kleurlenzen bestellen dan is het advies om gekleurde maandlenzen te bestellen i.p.v. gekleurde jaarlenzen, want jaarlenzen zijn nogal onhygiënisch in het gebruik. Mocht je kleurlenzen namelijk langer dan een maand dragen dan zullen ze minder zuurstof gaan door laten en dit is niet goed voor je ogen. Vervang kleurlenzen dan ook altijd maandelijks voor een nieuw fris paar.

Contactlensvloeistof

Wil je kleurlenzen bestellen? Bestel dan ook meteen een fles alles in één lenzenvloeistof mee om de kleurlenzen in te bewaren, mee te bevochtigen en om ze mee schoon te maken en te desinfecteren. Let wel goed op dat je voor een contactlensvloeistof kiest die geschikt is voor zachte lenzen en niet geschikt is voor harde lenzen omdat kleurlenzen altijd van een zacht materiaal worden gemaakt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *