Mogen we weer op vakantie?

Langzaam is er steeds meer mogelijk. Zo lijkt het zelfs goed mogelijk om op vakantie te gaan deze zomer. In verschillende landen zijn de besmettingen zo goed gedaald dat het reisadvies weer geel is geworden. Geel betekend wel dat er nog risico’s verbonden zijn aan reizen naar deze landen, maar tegenwoordig is geel erg positief. We geven graag een lijstje met een aantal gele landen waar je deze zomer heen zou kunnen!

Ibiza!

Hoewel het vaste land van Spanje nog code oranje heeft, zijn de eilanden code geel. Je kunt deze zomer dus verschillende ibiza steden gaan bezoeken. Van geschiedenis, bijzondere landschappen en panorama uitzichten in es cubells tot cultuur, shoppen en een klein feestje bouwen in Ibiza stad. Dit prachtige eiland heeft van alles te bieden en is weer geopend voor business. Als je het helemaal wild wil maken zou je zelfs kunnen eilandhoppen naar de eilanden om Ibiza heen.

Portugal!

Ook Portugal inclusief de Azoren en Madeira hebben ook allemaal code geel gekregen. Portugal is ook een prachtig land wat erg populair is bij Nederlandse toeristen. Met veel leuke steden en mooie natuur is er van alles te beleven. Op alle eilanden van de Azoren en Madeira is er weer een ander soort natuur te beleven. Kortom keuze genoeg om op vakantie te gaan in dit land.

Sint-Eustatius

Voor de reizigers die wat verder willen reizen hebben we Sint-Eustatius in dit rijtje. Dit land heeft trouwens niet eens code geel maar zelfs code groen! Je kunt hier dus zeker heen reizen. Hoewel dit land code groen heeft, moet je wel een negatieve NAAT-test kunnen laten zien en zijn er nog steeds corona maatregelen van toepassing. Sint-Eustatius is een klein eiland in het Caribische gebied met bijzondere natuur door de vulkanische oorsprong van het eiland. Je kunt hier veel bijzondere activiteiten doen zoals wrakduiken, omdat het water hier heel divers is.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.