Tips bij het kiezen van je tuinkussens

Tuinkussens heb je in alle soorten en maten. Er is een enorm aanbod. Bekijk daarom goed vooraf welk tuinkussen bij jou tuin hoort. Er zijn keussens met opvallende prints maar ook met effen kleuren. De afmetingen en vormen variëren ook per stuk. Altijd wel één kussen die voldoet aan jouw eisen dus.

 

Bedenk van tevoren hoe lang je met je tuinkussen wilt gaan doen. Veel Dralon kussens van €35,- of hoger zijn van uitstekende kwaliteit en gaan voor een lange tijd mee. De kussens verkleuren minder snel ze kunnen tegen de regen. Wanneer je regelmatig wilt veranderen van kleur of de sfeer in je tuin wilt veranderen kun je misschien veel beter eenvoudigere en goedkopere tuinkussens kopen.

Bekijk goed waar je je kussens op legt. Je hebt tegenwoordig tuinkussens in alle soorten en maten. Loungebankkussens passen bijvoorbeeld niet op paletten, hiervoor heb je de zogenoemde palletkussens. De palletkussens variëren op www.tuinkussengigant.nl van €40,- tot €100,- euro per palletkussen.

 

Bedenk goed voor welke meubelen je kussens nodig hebt en bestel deze in één keer. Zo kom je niet voor verassingen te staan wanneer een stof niet meer leverbaar is of uitverkocht is. Elk jaar verandert er ongeveer 90% van de collecties, wanneer je dus te lang wacht met het kopen van je tuinkussens is de kans groot dat de kussens die jij wilt er niet meer zijn.

 

Dikke kussens zijn niet automatisch comfortabeler. Veel mensen hebben vaak het idee dat dikke kussens comfortabeler zijn. De dikte wordt dan verward met stevigheid. Bij loungekussens is de stevigheid belangrijker voor comfort dan de dikte. Zo moet je dus niet letten op de dikte van de kussens maar vooral op de stevigheid van de kussens wanneer je op een goede comfortabele manier wilt gaan zitten.

Wil je meer informatie over tuinkussens en alle soorten en maten? Kijk dan op www.tuinkussengigant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën