Leuke kerstcadeau tips voor mannen

Mannen hebben een heel andere kijk op de feestdagen in december als vrouwen. Als vrouw ben je meestal al ruim voor de feestdagen aan het nadenken over de indeling van de feestdagen. Vieren we Kerst dit jaar met de familie? En op welke dag doen we dat dan? Gaan we ook nog iets leuks doen en gaan we uit eten? Allemaal praktische zaken waar je als vrouw graag goed over nadenkt. Nee, dan de man. De gemiddelde man vind het allemaal niet zo interessant. Het komt wel goed en het wordt wel geregeld, denkt hij.
Zo denkt hij waarschijnlijk ook over de kerstcadeautjes. Hij is er meestal niet heel ver van te voren mee bezig en heeft ook meestal geen specifieke wensen (“doe maar iets leuks”). Met wat voor cadeautjes kun je hem dan toch verrassen?

Tips voor een uniek kerstcadeau man

Leuke kerstcadeautjes voor een man kunnen gadgets zijn, artikelen die niet perse nuttig zijn, maar wel leuk of grappig. Ook leuke decoratie artikelen zoals Beeldjes, Modelauto’s of een aparte klok doen het ook goed. Verder kun je hem natuurlijk altijd verrassen met een leuke activiteit als quad-rijden of een escape-room bezoek.

Naast genoemde ideeën zijn er nog veel meer artikelen die als kerstcadeautjes man heel bijzonder zijn. Kijk eens op de website en vul je verlanglijst daar in.

Kerstcadeautjes voor elk wat wils

Veel kerstcadeautjes zijn voor mannen en vrouwen erg leuk. Afsluitend dus een paar tips die ook geschikt zijn als je een stel een leuk kerstcadeautje wilt geven. Nieuw zijn bijvoorbeeld Vinyl klokken die vervaardigd zijn uit gerecyclede langspeelplaten. Deze nieuwe klokken geven het begrip recycling een nieuwe wending. Oude platen worden tot nieuwe platen verwerkt, maar dan met een uurwerk en een leuk thema. De Vinyl klokken kun je bij Kadogalerie in de webshop of de winkel in Haarlem (Drossestraat Haarlem, Raaks Halle), bekijken en bestellen. Verder vallen daar ook het enorme assortiment schootkussens op. Deze zijn voor man en vrouw, van jong tot oud altijd handig en leuk om te krijgen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *