Leuke activiteiten voor je volgende girls night in

Leuke activiteiten voor je volgende girls night in

We hebben weer wat te vieren! Na een lekkere middag op het terras mogen er officieel twee mensen bij je op bezoek komen. Tijd voor een gezellige girls night in! Maar hoe gaan we dit vieren? Natuurlijk is een filmpje met een bak popcorn een goed idee, maar misschien wil je eens iets nieuws proberen of heb je even totaal geen inspiratie. Lees dan verder voor de leukste meidenavond tips!

Blogs lezen

Wie zegt dat lezen een activiteit is om alleen te doen. Het is hartstikke gezellig om samen vrouwenblogs te lezen. Soms serieus en soms heel flauw. Zo snij je nog eens een nieuw onderwerp aan met je vrienden en kun je serieuze of hele flauwe onderwerpen bespreken. Lees bijvoorbeeld weetjes over vrouwen en kijk hoe erg deze wel of niet kloppen voor jou en je vrienden. In deze zelfde categorie zitten ook de Buzzfeed quizzen. Welke Disney Princes ben jij? En welk mannelijk karakter uit Riverdale is jouw perfecte match? Met deze suggesties kun je wel een tijdje zoet zijn en hilarische gesprekken aan gaan.

Samen koken

Samen koken is altijd een leuk idee. Vooral ook omdat je het daarna ook samen op kunt eten. Waarschijnlijk hebben jullie zo al je favorieten recepten, maar om het nog leuker te maken probeer je eens wat anders. Maak een keer allemaal verschillende tapas hapjes, een borrelplank of juist een volledig 3-gangen diner. Kies hiervoor bijvoorbeeld een thema zoals Grieks. De laatste keer dat ik dat deed ben ik geƫindigd met spanakopita vooraf, dit zijn superlekkere bladerdeeg hapjes met spinazie en feta, en zalm in Griekse stijl als hoofdgerecht. Zo ontdek je misschien nog iets nieuws.

Cocktails maken

Best wel een klassieker om te doen, maar hoe vaak doe je het echt. Trek die sterke drank uit de kast of koop een fles tequila en een fles rum. Dan kun je lekker aan de slag om de perfecte tequila sunrise en mojito te maken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *