Koop de meest glamorous gehoorapparaten van deze tijd

Begin jij last te krijgen van gehoorverlies en wil je hier graag iets aan doen? Doe dan een gehoortest voor meer zekerheid. Met enkele simpele vraagjes en een effectieve gehoortest bereken je het resultaat van jouw gehoor. Blijkt hier een negatief resultaat uit dan is een logische volgende stap om naar je audicien te stappen. Hier wordt een meer nauwkeurige gehoortest gedaan die de exacte resultaten per oor zullen weergeven. Het is goed mogelijk dat je aan een kant beter hoort dan aan de andere kant. Een gehoorapparaat kan hieraan aangepast worden om zo terug een optimaal gehoor te krijgen. Technologie gaat op alle vlak vooruit, zo ook in gehoorapparaten. Daar spelen ze bij Van Boxtel dan ook op in door zowel het ontwerp als de kwaliteit te verbeteren.

 

Het gehoorapparaat naar jouw wensen

Er zijn verschillende soorten gehoorapparaten. Je hebt apparaatjes die automatisch aanpassen aan het omgevingsgeluid of je hebt er die je zelf kan aanpassen. Sommige gehoorapparaten zie je totaal niet zitten, andere dan weer wel. Dat komt omdat sommige in de gehele oorschelp zitten en andere enkel in het kanaal. Vaak is het ook afhankelijk van hoe goed of minder goed jouw gehoor is en waar je zelf gevoelig aan bent. Niet iedereen heeft een zwak gehoor, een klein gehoorverlies kan vaak al voldoende zijn om last te ondervinden. Een kleine aanpassing of een licht gehoorapparaat kan al snel al heel wat verbetering brengen.

 

Beter voorkomen dan genezen

Een bekende uitdrukking is, beter voorkomen dan genezen. Deze geldt ook voor jou oren en jouw gehoor. Ga je vaak naar festivals of zit je vaak in een luidruchtige omgeving? Kijk dan ook eens naar een goede bescherming voor jouw oren en trommelvliezen. Je hoeft niet lang in een luide situatie te zijn om al schade te ondervinden. Een paar uur op een feestje met enorm luide muziek kan al voldoende zijn om een blijvende piep in je oren te hebben. Voorkom dit door oordoppen te dragen want voor genezen kan het wel eens te laat zijn eens het zo ver is. Koop dus jouw set oordoppen voor iedere mogelijke situatie. Er is een verschil tussen oordoppen voor tijdens een festival of als je werkt in een zeer luide omgeving.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *