Kleed je voor de baan die je wilt, niet die je hebt

De juiste tas

Kleding is een van de eerste dingen die een persoon aan jou zal zien. Mocht jij juist gekleed zijn kan het je leven veranderen. Begin bijvoorbeeld al bij een business tas heren. De Plevier tassen zijn prachtig en stralen professionaliteit uit. Dan kun je eigenlijk al de rest van de outfit best casual houden, wanneer jij wordt gespot in de trein met zo een mooie tas, zal iedereen denken dat je een succesvolle business man bent, en zo voel je je ook!

 

Tips voor kleding

Wil jij een verschil maken in je leven? Je kan al heel veel veranderen door de manier waarop je je kleed. Zo voel je je heel anders als je de juiste kleding aan hebt. Zorg als eerste dat je de juiste schoenen hebt en koop wat simpele witte blousjes, je hoeft niet per se een pak aan om er goed en professioneel uit te zien. We geven je wat tips.

 

Verzorg jezelf en anderen doen het ook

Wanneer jij denkt dat je niet genoeg verdiend op je werk of echt een promotie verdiend begin dan ook bij je kledingkast. Vertel jezelf dat jij meer verdiend en loop ook zo rond. Ga op tijd naar bed en sta op tijd op. Steek moeite in je verzorging en de rest komt vanzelf. Wanneer je baas een verschil ziet in jouw houding en uitstraling dan zal hij sneller geneigd zijn jouw werk op te merken en het te willen prijzen.

 

Haar

Een goed kapsel is ook heel belangrijk. Je wilt niet een slordig kapsel en zal hem regelmatig moeten onderhouden. Vraag je kapper voor tips voor het stulen en onderhouden van je nieuwe haar. Hierbij hoort ook baard onderhoud. En als je toch al bezig bent, besteed meer aandacht aan een goede moisturizer, een baardolie en baard gel. Doe je haar elke ochtend, pak je beste schoenen, jas en tas uit de kast en je zult je leven vanzelf zien veranderen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *