Kies een betrouwbaar incassobureau

U heeft uw werk gedaan en de factuur naar uw klant gestuurd. Uiteindelijk hebben we in Nederland met elkaar afgesproken: jij doet je werk en de klant betaalt ervoor. Maar helaas is in dit geval alles anders. De klant betaalt ook niet na meerdere aanmaningen en zelfs niet na een telefoontje. Dan besluit u een incassobureau in te huren die u van alle hoofdpijn kan ontdoen. Maar welk incassobureau kan je nou het beste kiezen? Die vraag behandelen we in deze blog. 

Online klantenportaal 

Ook kunt u bij de meeste incassobureaus online terecht. Niet alleen voor het invoeren van nieuwe facturen, maar ook om tot in detail te kunnen zien welke handelingen er door het incassobureau zijn uitgevoerd en of er al iets is betaald. Vraag ook of u managementrapporten kunt inzien. Dit inzicht is voor u het fijnst en kies daarom zeker een incassobureau dat een fijn online klantenportaal heeft.  

Incassobureau en gerechtsdeurwaarder 

Sommige incassobureaus zijn tegelijk ook deurwaarder. Neem AGIN Otten bijvoorbeeld, dit is een incassobureau Heerlen die het allebei is. Dit geeft een tal van voordelen. Als een klant namelijk ook niet luistert naar het incassobureau en de voor-gerechtelijke procedure moet worden ingezet, dan kost het ook geld om te switchen naar een ander bedrijf wat wel deurwaarder is. Omdat AGIN Otten wel de bevoegdheden heeft van een gerechtsdeurwaarder is dit goedkoop. En bovendien is het ook makkelijk aangezien u met maar één bedrijf in zee hoeft.  

Betrouwbaarheid 

De betrouwbaarheid is ook een factor waarop u een incassobureau kan kiezen. Er zijn namelijk een aantal verhalen over incassobureaus die zich niet aan de regels hielden. En hiermee in zee gaan kan imagoschade opleveren. Ook qua betrouwbaarheid zit u bij AGIN Otten helemaal veilig. Ze zijn medeoprichter van de Associatie van Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten Nederland en werken al jaren voor de overheid, maar ook voor bedrijven en particulieren. AGIN is om deze redenen een aansprekende naam binnen de branche geworden. Aangezien AGIN Otten ook over een online klantenportaal beschikt is met dit bedrijf in zee gaan altijd een goedkope, snelle en betrouwbare oplossing.  

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *