Jij en de mensen rondom jou

Als je wilt slagen, kun je veel dingen bedenken en eraan werken. Op die manier kunt u succesvoller zijn en uw doelen sneller bereiken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om omringd te zijn door de juiste mensen. Je hebt er misschien nog niet aan gedacht maar wanneer je het hoort klinkt het van zelfsprekend. Wanneer je jezelf door harde werkers laat omringen zal je zelf ook harder willen gaan werken. Ga daarom niet enkel naar dat bruine café in je dorp maar woon ook eens een interessant evenement bij waar je kennis kan opdoen en kan netwerken. Denk hierbij ook aan een business tas in plaats van die slordige rugzak of handtas.

Investeer in een betere versie van jezelf

Naast de mensen om je heen is het net zo belangrijk om aan jezelf te denken. Je kan op verschillende manieren investeren in een betere versie van jezelf. Denk maar aan het extra trainingen/opleidingen of ga na je werk nog even langs de sportschool. De sportschool zal zorgen voor een mentale maar ook fysieke gezondheid. Sporten is gezond en laat het een uurtje zijn dat je jezelf ertoe verplicht om ook even die gsm aan de kant te laten en je volledig af te zonderen van de buitenwereld. Maak er jouw moment van en focus je op jouw lichaam en gezondheid. Met een gezond lichaam naar de klant gaan is ook deel van je marketing, zowel voor jezelf als voor het bedrijf.

De mens is een gewoontedier

Succesvol zijn is niet eenvoudig, je hebt een sterke persoonlijkheid nodig en je moet eraan blijven werken. Leer jezelf goed kennen, denk na over de juiste strategieën en slaap voldoende. Ten slotte is een goede planning cruciaal om jezelf rust te kunnen bezorgen en een checklist te hebben wat je zeker moet gedaan hebben die dag. Als je je aan een goed schema houdt, zal je ook merken dat je automatisch meer tijd creëert. Een planning hebben en je eraan houden blijft twee, je kan een perfecte planning hebben maar als er last minute zaken tussen komen kan de planning toch nog in het water vallen. Laat je daardoor niet ontmoedigen maar leer ook lege gaten te houden in je agenda om zaken bij te werken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *