Is het bieden van hulp jouw tweede natuur? Ga werken als verpleegkundige

Het werkveld van verpleegkundigen is breed en strekt zich uit over: algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, woon- en leefgemeenschappen voor gehandicapten, verpleeghuiszorg en de thuiszorg. De grote vraag naar gekwalificeerde verpleegkundigen zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Is het bieden van hulp jouw tweede natuur en heb je ooit voor het vak van verpleegkundige gekozen? Omdat je iets wilt betekenen voor je medemens door klaar te staan voor anderen? Als je wilt terugkeren in de zorg of toe bent aan een volgende stap binnen je professionele leven, zijn daar legio mogelijkheden voor. 

 

Ben jij opgeleid voor het bieden van persoonlijke zorg, het verrichten van verpleegtechnische handelingen, het geven van voorlichting en het verrichten van preventieve handelingen? En wil je je inzetten binnen de GGZ, in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg? Dan raden we je bij Vrouwenstijl aan je te verdiepen in de vele mooie vacatures van verpleegkundige.

 

Kwaliteit van leven

Kort samengevat, zorg je als verpleegkundige voor kwaliteit van leven bij patiënten. Je hebt een veelzijdig takenpakket dat bestaat uit onder andere: het geven van injecties, het toedienen van medicijnen en het aanleggen van infusen. Daarnaast coördineer je de activiteiten rond het verpleegproces en breng je verslag uit aan collega-zorgverleners. Je onderneemt direct actie als de toestand van patiënten verslechtert. Omdat je regelmatig met zorgverleners uit andere disciplines spreekt, werk je veel samen. Dat je aan de slag kunt in verschillende functies binnen een groot scala aan zorginstellingen met verschillende soorten zorgvragers, maakt het beroep van verpleegkundige extra interessant. Verder werk je met mensen die dagelijks zorg nodig hebben vanwege ziekte of functiebeperkingen, zoals: (pasgeboren) kinderen, mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen, mensen met chronische ziekten of ouderen.

   

Vacatures bij een detacheringsbureau

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken als verpleegkundige? Als je gaat werken in de zorg heb je de keuze uit mooie vacatures bij allerlei soorten grote en kleinere opdrachtgevers: gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg en GGZ. Door te kiezen voor een dienstverband bij een detacheringsbureau profiteer je van de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers in diverse werkvelden in de keuken te kijken. Je kunt je horizon op die manier verbreden terwijl je de vastigheid hebt van langere, tijdelijke functies. Die bovendien vaak al snel in vaste contracten resulteren. 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *