verlichting in grote ruimtes

Stel, je bent echt toe aan een nieuwe inrichting voor je huis. Maar hoe dan?  Hoe krijg je nieuwe inspiratie voor je huis en waar zoek je die op?

Internet

Natuurlijk is de meest voor de hand liggende optie: internet. En dan wat voornamelijk een leuke inspirerende website is, is Pinterest. Op Pinterest kun je echt van alles vinden, en ook zeker wat bij jou smaak past.

Handige woorden om op te zoeken zijn bijvoorbeeld: inspiratie woning, moodboard woning, modern interieur. Deze woorden kun je eventueel vertalen naar het Engels voor het meest optimale resultaat.

Tijdschriften

Er zijn zo veel tijdschriften die je kunt kopen die je woning inspiratie geven. Koop er verschillende en zoek uit wat jij mooi vindt. Misschien vind je van het ene tijdschrift die tafel mooi, maar wil je hem matchen met stoelen uit een ander tijdschrift. Doe lekker je ding en ga er gewoon een hele middag voor zitten. Desnoods knip je alles waar je inspiratie van krijgt uit en plak je het op zodat je die vellen mee kunt nemen naar de woonboulevard.

Woonboulevard

Dat neemt me meteen naar de laatste tip: ga erop uit! Plan met je vriend een dagje om lekker te gaan snuffelen in allerlei woonwinkels. Maak foto’s van meubels die je mooi vindt en vergelijk aan het eind van de middag alles met elkaar. Hierdoor heb je alles in het echt gezien en misschien zelfs getest 😉!

Heel veel plezier met het shoppen van je artikelen en succes de komende tijd. Neem er lekker de tijd voor, zoek zoveel mogelijk op en dan heb jij straks ook jouw nieuwe droomhuisje!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *