Huidverzorgingstips die dermatologen weten (wat jij niet doet)

Huidverzorgingstips die dermatologen weten (wat jij niet doet)

Of je nu voor een minimale benadering kiest als het gaat om een schoonheidsroutine, of elke vorm van huidverzorging verslindt die je te pakken kunt krijgen. Eén ding is universeel: we willen allemaal de beste manieren kennen om een gezonde, stralende huid te krijgen. We weten allemaal dat we voldoende water moeten drinken en ons gezicht moeten wassen voor het slapen gaan, maar er is nog veel meer wat op je to-do lijst moet staan!

Tip 1: vermijd de zon en draag zonnebrandcrème

Vermijd de zon, en als je het niet kunt vermijden, draag dan zonnebrandcrème en een hoed. Het is ideaal als deze zonnebrandcrème ontstekingsremmende en barrièreherstellende ingrediënten bevat en de SPF minimaal 30 is. Ik zweer zelf bij Australian gold zonnebrand met bronzer. Deze zonnebrand uit de Australiangoldshop zorgt ervoor dat je huid sneller en dieper bruin wordt door de zon, zonder hem te beschadigen. Ideaal!

Tip 2: Breng producten aan van dun naar dik

We beschouwen behandelingsstappen als alles tussen tonifiëren en hydrateren. Door je serums en crèmes van dun naar dik aan te brengen, kan de huid elke laag het meest efficiënt absorberen.

Tip 3: Stimuleer de bloedstroom

Tropisch aangebrachte ginseng is een van de beste huidverzorgingstips. Het stimuleert de vloedstroom in de haarvaten en bevordert een gezond, verstevigd, stralend gezicht van binnenuit. Bonuspunten als je hyaluronzuur aan je ginseng toevoegt!

Tip 4: Exfolieer zachtjes

Tweemaal per week scrubben is het geheime wapen voor een perfecte huid. We hebben allemaal de neiging om het over te slaan of te overdrijven. Door het tweemaal per week te doen houd je de poriën geminimaliseerd, de fijne lijntjes op afstand en laat je de huid perfect weer naar boven komen.

Tip 5: Gebruik een vitamineserum

Volledige voeding voor de opperhuid is van cruciaal belang. Een vitamineserum dat is samengesteld met vitamine A, B, C, D en E is ideaal om de buitenste laag van de huid de voeding te geven die ze nodig heeft.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *