Huidverzorging gewoontes voor iedereen

Je huid is je grootste orgaan. Het bescherm ons tegen factoren van buitenaf en wij moeten daarom onze huid beschermen. Dit doe je door er goed voor te zorgen en naar te luisteren. Dit houdt in dat gezond eten en een actieve levensstijl cruciaal zijn. Maar buiten dat zijn er ook nog andere factoren die tot een goede of slechte huid kunnen lijden. Leer je huid kennen zodat je weet wanneer er veranderingen zijn en ook snel kan leren wat die verandering is. Op deze manier kan je er snel wat aan doen, wanneer het nodig is.

 

Verwijder make-up

Het maakt niet uit hoe moe of dronken je bent, zorg ervoor dat je altijd je make-up eraf haalt. Slapen met make-up op is niet goed omdat poriën dan open gaan staan. Hierdoor gaat er make up in je poriën zitten wat juist weer kan leiden tot puistjes en onzuiverheden. Of wat dacht je van slapen met mascara op. De meeste van ons kunnen wel bevestigen dat zodra je wakker bent, je eerst in je ogen zal gaan wrijven. Grote kans dat er wat wimpers vanaf vallen als je jouw mascara niet goed hebt weggehaald. Mascara wordt namelijk hard en als je slaapt heb je droge ogen wat het alleen maar erger maakt.

 

Gebruik crèmes

Buiten het wassen van je gezicht moet je ook je gezicht voeden. Dit doe je met gezonde voeding maar wanneer nodig is, ook met crèmepjes. Voor de een kan dit een vette crème zijn tegen een droge huid voor de ander een crème tegen rimpels en misschien weer voor iemand anders een crème tegen juist een hele vette huid. Wat voor huis je ook hebt Mesoestetic heeft voor iedere huidtype het juiste product. Zo kan je in de ochtend en in de avond goed voor je gezicht zorgen zodat je elke dag met een gezond glimmend gezicht wakker wordt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *