Privé sauna

De privé sauna wordt helemaal trendy. De publiekelijke sauna’s en wellnesscentra worden als maar drukker en drukker. Lekker met z’n twee alleen ontspannen zit er vaak niet meer in. Ondanks dat er vaak er in een publieke wellnesscentra een badjas of speciale zwemkleding gedragen, ervaren veel mensen het toch minder prettig om naakt in de nabijheid van andere mensen te zijn. Om in alle rust en vrijheid te kunnen ontspannen kan de privé sauna dan de oplossing bieden!

De privé sauna

Een privé sauna is vaak te huren bij een wellness adres of bij Secretrooms.nl. De privé sauna’s zijn al te huur voor minimaal twee uur, om lekker met één, twee of zelfs meerdere personen in een privé ruimte te ontspannen of elkaar beter te leren kennen. Deze sauna’s zijn verdeeld over het gehele land, zo kun je een privé sauna huren bij jou in de buurt of lekker ontspannen tijdens een weekendje weg.

Voorzieningen bij een privé sauna

De privé sauna’s te huur bij secret rooms zijn veel meer dan alleen een huisje met een sauna. Bij Secret rooms huur je een kamer met veel opties naar eigen keus. De kamers met privé sauna zijn een oase van ontspanning. Naast de sauna beiden de meeste kamers een master bed (voor degene die actief wil ontspannen), een eigen douche om je lekker op te frissen en de optie voor een bubbelbad om het moment onvergetelijk te maken. Dit alles, geheel privé.

De kamers zijn zeer luxueus ingericht, met de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Naast de privé parkeerplaats die er standaard bijzit is de kamer ook voor een overnachting te boeken.

Waarom privé?

De kamers zijn ideaal om elkaar in alle rust en vrijheid te leren kennen. Wil je ontspannen met je vriend of vriendin en heb je geen zin dat je ontspanning niet optimaal is door ‘vreemde’ mensen die ook rondlopen in de sauna, ga voor de privé sauna.

Naast dat je hier goed kunt ontspannen is de privé kamer ideaal voor een affaire of slippertje. Met kamers op meerdere locaties en 100% privé hoef je je geen zorgen te maken dat je een bekende tegen komt. Er zijn vele redenen om vreemd te gaan, vaak hoeft je huidige partner dit niet te weten. Om in alle rust en vrijheid van de ander te kunnen genieten biedt de privé kamer de oplossing. Heb je maar twee uur nodig of een hele nacht, alleen een bed of een master bed met privé sauna er zijn veel mogelijkheden om optimaal te ontspannen en van elkaar te kunnen genieten. Boek nu jouw privé kamer met sauna hier.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *