it girl

We zien altijd deze mensen op Instagram, en dan denken we, hoe doen ze dat toch? Waar halen ze het geld en de tijd vandaan? Jij zit nou eenmaal gewoon hele dagen achter je bureau geclusterd en gewoon te studeren. Waarom hoeven zij dat niet?

Combineer!

Tegenwoordig is het helemaal niet erg om veel te combineren. We zijn er juist dol op, een geruite broek met een druk blousje? Doen! Combineren kan tegenwoordig, zo gek als je zelf wil. En vergeet niet: ben er zelfverzekerd over. Als jij onzeker bent, zien andere mensen dat ook en ziet je kleding combinatie er ineens een stuk  minder leuk uit. Voor inspiratie kijk eens bij mode goeroe Anna Nooshin.

Opvallend

Ben je meer van de zwarte kleding? Of meer neutraal? Dat is helemaal niet erg. Pas dan jouw accessoires aan op je outfit. Ga voor felle kleuren en over the top. Grote oorbellen en felle tasjes is helemaal in deze zomer namelijk!

Cover your head!

Hoofd accessoires zijn oom helemaal het ding komende zomer, en dan kun je denken aan zonnebrillen, hoeden, bandeaus, sailor caps en barets bijvoorbeeld. En het grote voordeel hiervan is dat wanneer je een slechte dag hebt met haar, je gewoon een bandeau op kunt zetten en gaan!

Details

Denk aan alle details, dat doen jouw favoriete instagram meisjes ook. Zorg dat je nagels bijvoorbeeld een goeie manicure hebben en dat ze er verzorgd uit zien. Ook in de zomer moeten jouw tenen gedaan zijn en zorgen dat ze er on fleek uitzien.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *