Het ruime assortiment van TENA Lady

Speciaal voor vrouwen die last hebben van incontinentie is er TENA Lady. Vooral wanneer incontinentie voor u een nieuw probleem is kan het u duizelen hoeveel verschillende incontinentiematerialen er beschikbaar zijn. Hoe weet u nu welk product het beste aansluit bij uw situatie en wensen?

 

TENA Discreet inlegkruisjes

Bij licht urineverlies kiest u altijd voor de inlegkruisjes van TENA Lady. Dit inlegkruisje is bedoeld voor als u last heeft van matig urineverlies. Hoewel deze inlegkruisjes zeer dun zijn, bieden ze ruimschoots de bescherming waar u op hoopt. Zoals alle inlegkruisjes van TENA Lady, zijn ze gemaakt van een heerlijk zacht en flexibel materiaal wat ervoor zorgt dat u niet eens doorheeft dat u het draagt. Alle TENA lady producten zijn voorzien van de microPROTEX-technologie, die ervoor zorgt dat de urine goed wordt opgenomen tussen de verschillende lagen. De inlegkruisjes zijn bovendien voorzien van een QuickDry Top laag die de hele dag voor een droog en schoon gevoel zorgt zonder dat u bang hoeft te zijn dat het doorlekt. Het ingebouwde Fresh Odour Control systeem zorgt ervoor dat u fris blijft ruiken. U heeft de keuze uit vier soorten TENA Lady inlegkruisjes:

 

TENA Discreet Mini Magic

Dit inlegkruisje is geschikt voor licht urineverlies, zoals bijvoorbeeld bij inspanning of hoesten kan voorkomen. Hoewel dit de dunste variant is van de TENA Discreet inlegkruisjes, beschikt het toch van een hoog absorptie niveau , waardoor u de gehele dag een veilig gevoel blijft houden.

 

TENA Discreet Ultra Mini

Als u toch wat meer urine verliest en daarom toch baat heeft bij een wat hoger absorptieniveau, kunt u beter kiezen voor de TENA Discreet Ultra Mini. Dit inlegkruisje is namelijk wat langer dan de voorgaande variant, wat net even dat beetje extra bescherming biedt.

           

TENA Discreet Ultra Mini Plus

De naam zegt het al een beetje, maar dit inlegkruisje heeft het hoogste absorptie niveau van de TENA Discreet Mini lijn. Wanneer u dus last heeft van licht urineverlies, maar het toch wat prettiger vindt om maximale bescherming te dragen, dan doet dit inlegkruisje zeker haar werk.

 

TENA Silhouette Normal Noir

Het laatste inlegkruisje is geschikt wanneer u aan licht urineverlies lijdt, maar er graag zeker wil zijn dat uw inlegkruisje onzichtbaar is voor de buitenwereld. Dit wordt mede bereikt doordat dit inlegkruisje korter is dan gebruikelijk. Als u zwart ondergoed draagt is het inlegkruisje al helemaal niet meer zichtbaar. Zo kunt u onopgemerkt toch volledig beschermd zijn tegen doorlekken en vieze geurtjes.

 

TENA Discreet verbanden

Bij licht tot matig urineverlies zijn de TENA Discreet verbanden beter geschikt voor u. De naam verraadt al dat ook de verbanden van TENA Lady vrijwel onzichtbaar zijn, waardoor u met een gerust hart uw dag doorkomt. Ook bij de verbanden van TENA Lady heeft u de keuze uit verschillende absorptie niveaus. Wanneer u ook tijdens de nacht last heeft van urineverlies kan de TENA Discreet Maxi Night een oplossing bieden. Dit verband is speciaal ontwikkeld om u ook ‘s nachts bescherming te bieden. Deze verbanden zijn wat langer, waardoor u ook aan de achterkant beschermd wordt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw slaaphouding.

 

TENA Lady Pants

Als u last heeft van matig tot hevig urineverlies kunt u kiezen voor de TENA Lady pants. Deze broekjes geven extra bescherming en zien er eigenlijk uit als normaal ondergoed. U kunt kiezen uit de TENA Lady Pants Discreet, TENA Lady Pants Night en voor de TENA Silhouette Lady Pants Plus. De laatste optie heeft een high waist pas maat, waardoor u extra beschermd bent tegen doorlekken. Alle opties zijn verkrijgbaar in twee maten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *