Het beste educatieve speelgoed voor kinderen in 2020

Ouders weten dat het beste educatieve speelgoed voor kinderen zelfs ver kan gaan als het gaat om speeltijd en leren. Kinderen kijken er vaak naar uit om hun favoriete spellen te spelen en tegelijkertijd met dit speelgoed te leren. Maar er zijn duizenden van dit soort speelgoed om uit te kiezen en het kan eigenlijk een beetje verwarrend zijn om het juiste speelgoed te vinden voor de mentale ontwikkeling van een kind. Sommige van het volgende speelgoed kan zelfs geschikt zijn voor verschillende kinderen met verschillende interessegebieden. Sommige kinderen willen misschien het alfabet zelf leren, terwijl anderen hun creativiteit uiten door het bouwen en dingen samenstellen.

1.      Tangle

Een Tangle is geschikt vanaf 3 jaar en is een puzzel en spel in een. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en motieven. Ze hebben de afgelopen tijd wereldwijd een goede naam opgebouwd als therapeutisch speelgoed en helpt de fijne motoriek en de coördinatie te verbeteren. Daarnaast is het ook een hulpmiddel voor kinderen met ADHD en autisme. Een Tangle werkt namelijk concentratie verhogend.

2.      Spektro

Voor de iets oudere kinderen is Spektro speelgoed erg leuk en ook nog eens leerzaam. Het assortiment van Spektro bestaat namelijk uit verschillende experimenteersets waarmee kinderen op een spelende wijze aan de slag kunnen met elektriciteit. Zo kunnen kinderen leren hoe ze een lampje laten branden of een muziekje kunnen afspelen. Alle experimenteersets bevatten een duidelijke en Nederlandse handleiding.

3.      Buki

Een ander leuk merk die educatief speelgoed produceert is het merk Buki. Dit speelgoed is geschikt vanaf 4 jaar en hierbij ontdekken kinderen de wetenschap op een nieuwe manier. Ze hebben verschillende experimentdozen en iedere doos bevat accessoires waarmee je kind een wetenschappelijk experiment kunnen uitvoeren. Voertuigen op zonne-energie laten rijden, luchtdruk uitoefenen, waterdruk uitoefenen of planten en insecten ontdekken. Kortom, heel veel wetenschap om te ontdekken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *